AnaSayfa / Genel / Kahve falında bir kızın ayağını öpmek

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek hayatta istediği her şeyi gerçekleştireceğine, özellikle yasal sorunlar yaşanılan kişilerle mahkeme karşısında hesaplaşacağına, hayal kırıklıklarını ve gönül yaralarının yavaş yavaş unutacağına, yokluk ve fakirlik nedir hiç bilmeyeceğine, ailesinin desteğiyle gelecekte iyi yerlere ulaşacağına, geçmişten gelen yükleri, sorunları omuzundan atarak hafifleyeceğine, heveslendiği ve sahip olmak istediği her ne varsa ona sahip olacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına işaret eder.

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek gördüyseniz:

  • Özel hayatınızı ilgilendiren kararlarınız devreye girebilir, özel hayatınızı baştan ele alma ihtiyacı hissedebilirsiniz.

Kahve falında bir kızın ayağını öpmek aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, çıkan bazı dedikodular yüzünden kötüye giden evliliğin düze çıkması için uzun uğraşlar verileceğine, yapılan işler sayesinde çok büyük paralar kazanacağına, çok hayırlı işlere girileceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak altı öpmek işlerinin çok zor bir durumda kalacağına, hanesinden bereketin ve kalbinden mutluluğun göçeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kadının ayağını öpmek yaşamında aksiliklerden, hastalıklardan ve kazalardan uzak, sevdikleri ile mutlu bir geleceğe sahip olacağına, sevilen kişilerden alınacak destek ve yardımlar sayesinde çok başarılı olunacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine işarettir.

Kahve falında ayak tabanı öpmek çok büyük mal ve mülke sahip olacağına ve bu sayede çok rahat bir hayat süreceğine, hiç para sıkıntısı da yaşamayacağına rivayet eder.

Kahve falında kocanın ayağını öpmek işlerinin iyi yönde ilerleme göstereceğine, üzüleceğine ve hatta hastalanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında bayan ayağı öpmek işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine ve sorunlarından çok yakın zaman içinde herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, sıkıntı verici olayları ortadan kaldıracağına, işlerinde büyük kazançlar elde edeceğine delalettir.

Kahve falında annenin ayağını öpmek kendisini hayretler içinde bırakacak sözler işiteceğine, dinde ve ahlakta olgun ve güzel olacağına yorulur.

Kahve falında başkasının ayağının altını öpmek aşk yaşamınızda fazla rahat davrandığınıza, arzularına, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sıkıntılarını atacağına, hafifleyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir