AnaSayfa / Genel / Kahve falında el uzatıldığını görmek

Kahve falında el uzatıldığını görmek

Kahve falında el uzatıldığını görmek çok sevdiği kişilerden uzak duracağına, işlerinin bu sayede açılacağına, uzun uğraşlar sonucu kurulan işte çok iyi hamleler yapılması sayesinde yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, kazalardan, belalardan korunacağına, isteklerinin, arzularının, hayallerinin ve dileklerinin de gerçekleşeceğine, mutsuz, üzgün ve hasta olacağına, mutlu başlayan bir birlikteliğin tartışmalı bir şekilde biteceğine, sağlık sorunları yaşanacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında el uzatıldığını gördüyseniz:

  • Güven sorunu yaşayabilir ya da yola kimlerle devam edeceğiniz konusunda kafa karışıklıkları yaşayabilirsiniz.

Kahve falında uzanan el görmek gereksiz işlerden ve gereksiz kişilerden kendini soyutlayıp çevresini değiştireceğine, özellikle öz güven konusunda daha da iyi hissedeceğine alamet eder.

Kahve falında harama el uzatmak özel hayatında sessizleşeceğine, dünyevi hayata olan düşkünlük yerine, ahiret inancına göre yaşanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında birine el uzatmak sevgilinizle ilişkinizi bir basamak yükselteceğinize, eğitimli ve görgülü kişi olmayı başaracağına yorulur.

Kahve falında birinin el uzattığını görmek refah düzeyinin hiçbir zaman azalmayacağına, elinin darlığa düşmeyeceğine, keyfinin ve neşesinin yerine geleceğine, eğlenceli günler geçireceğine ve sıkıntılardan, stresten, kalabalıktan uzak olacağına rivayet eder.

Kahve falında el uzatmak yeni alanlara yöneleceğine, zarar edilen bir olayın kısa süre içinde düzgün bir şekilde gerçeğe döneceğine işaret eder.

Kahve falında elini uzatmak ağız tadının, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına, işinin de, yaşamının da her geçen gün iyiye doğru gideceğine inanılır.

Kahve falında ellerini uzatmak tartışmalar yaşanacağına, çok uzun bir zaman boyunca her işinde büyük başarılar kazanacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el uzatıldığını görmek sorunları ortadan kaldıracağına, en büyük desteği de dostlarından ve ailesinden göreceğine ve çok hayırlı bir şekilde ve emin adımlarla amacına ulaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir