AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ayak tırnağı kesmek

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek kendi hayatıyla ilgili kararları tek başına alamayacağına, büyük miktarlarda para kazanılacağına, ilaç kullanılması gereken bir hastalıkla uğraşılacağına, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, atılan adımların daha sağlam ve daha özgüvenli atılmasını sağlayacağına, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine, yakında işlerinin aksayacağına, kem gözlere ve nazarlara gelineceğine, moralini ve neşesini kaybedeceğine, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına tabir olunur.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Egoistlikten uzak kalmanız daha iyi iletişim kurmanızı sağlayabilir.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek sağlık sorunlarının kısa süre içinde ortadan kalkacağına, iş arkadaşlarından biri ile ağız dalaşına girileceğine ve bazı istenmeyen olayların yaşanacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine, bir sebeple ortaklığın bozulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek anlaşma sağlayıp el sıkışacağına, çok rahat edeceği ve kendisini büyük mutluluklar içinde bulacağı bir döneme gireceğine delalet eder.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek maddi sıkıntıların vuku bulacağına, işlerin günden güne azalması yüzünden borçlarının artacağına, bazı engellerle karşılaşacağına, planların istediği gibi gitmeyeceğine, eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek çok güzel işler yaparak çok büyük paralar kazanılacağına, üzüntülü ve sıkıntılı durumlara düşüleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, kazancın yarı yarıya düşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek atılan bütün adımların ve yapılan tüm projelerin çok kazanç ve başarı getireceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek kötü sözler duyacağına, asla yüksünmeyeceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir