AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnağı kesmek

Kahve falında el tırnağı kesmek

Kahve falında el tırnağı kesmek herkesin bir adım daha önüne geçmeyi başaracağına, düzenin alt üst olmasına ve fal sahibinin zarar edeceğine, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, rızkını kazanırken zorlanmayacağına ve refah içinde bir yaşam süreceğine, insanların hayır dualarını alacağına, iş hayatındaki ve aile hayatındaki huzuru kaybedeceğine ve çok büyük maddi ve manevi zararlara uğrayacağına, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına işarettir.

Kahve falında el tırnağı kesmek gördüyseniz:

  • Pazarlık esnasında adil olmayı başarabilirseniz maddi içerikli duygusal konuların çözümü daha kolay olabilir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek alınan bir haber üzerine bir yolculuğa çıkılacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine delalet eder.

Kahve falında el tırnağını kesmek çok büyük özgüven kazanacağına, üzgün ve mutsuzsa çok mutlu olacağı haberler alıp keyifleneceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el tırnağı kesmek maddi ve manevi olarak zarar edileceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına, cesaretini ve özgüvenini de kaybedeceğine işaret eder.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek kırmızı kostüm kiralamak ise alınacak kötü bir haber nedeniyle uzun süre sıkıntı içine düşüleceğine, ailesinin de büyük olacağına alamet eder.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek bir kimseye iftira atıp, arkasından gıybet edeceğine, tecrübe sahibi bir kişiden istenen yardım sayesinde işlerin daha da büyüyeceğine, yeni çalışmalar ortaya konacağına işaret eder.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek atılımlarda ve girişimlerde bulunacağına, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine işarettir.

Kahve falında el tırnaklarını kesmek yakın bir kişinin kendisine duyulan güveni suistimal edeceğine, rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, her kararlarında onların arkasında olacağına işaret eder.

Kahve falında derinden tırnak kesmek sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, uzun yıllar boyunca hayal ettiği ve insanların sahip olmak istediği bir hayaline kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir