AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnağını kesmek

Kahve falında el tırnağını kesmek

Kahve falında el tırnağını kesmek huzursuzlukların son bulacağına, emeklerin karşılığında hak edilen noktaya gelineceğine, hedeflerin gerçekleştirileceğine, maddi anlamda refahın yerinde olacağına, çok sevileceğine, atılan adımlar sayesinde çok daha iyi bir duruma geçileceğine, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, işlerinin çok açılacağına, tahsilli, diplomalı kimse olacağına, kendi işini kurmak için türlü adımlar atacağına delalet eder.

Kahve falında el tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Hayat şartlarınızda beklenmedik yükselişler olabilir.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek borçların sonlandırılacağına, iş konusunda yeni yatırımlar yapılacağına, mal ve mülk sahibi olunacağına, işleri büyütme sürecine girileceğine, işinden uzaklaşacağına ve ekonomik rahatlığını kaybedeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el tırnağını kesmek her türlü başarıyı elde edeceğine, işinin gücünün yaver gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el tırnaklarını kesmek iş yerinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına, aile hayatında sevinileceğine, kazancının umduğu gibi devam etmeyeceğine, çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına alamet etmektedir.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, takdir edileceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el tırnağı kesmek ona imkânları el verdiği oranda destek sağlayacağına, güvensizliğini yeneceğine, kendisini olumlu yönde telkin edeceğine ve bu sayede kalıcı olacak rızka ve mutluluğa kavuşacağına işarettir.

Kahve falında el baş parmağının tırnağını kesmek eline geçen kazanç ile kendi işini kuracağına, sermaye yatırdığı ihalelerin ve üzerinde gece gündüz çalıştığı projelerinin kendisine hayır getirmeyeceğine alamet eder.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, maddi ve manevi anlamda rahatlığa kavuşacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasını tırnağını kesmek sorunların tatlıya bağlanacağına, sevinçli ve güzel haberler alınacağına, farkında olunmadan yapılan bir hareketin sonuçlarının düzeltileceğine, sorunlarının çözümü için canla başla çalışacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir