AnaSayfa / Genel / Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek huzursuzluklarla başa çıkmak zorunda kalınacağına ve işlerin yoluna girdiği sırada araya giren kötü kişiler yüzünden sorunlu günler geçirileceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, elinde kalan paranın yakın zaman içinde tükeneceğine, gelecek olan paranın ise işleri yürütmek için kullanılacağına, halkın huzurunun ve güvenliğinin de bozulacağına, yaptığı çalışmaları kısa bir zaman içinde çok büyük bir zarar yüzünden iptal edeceğine, yüksek bir makamı olacağına ve toplumda itibar göreceğine, onlar sayesinde rızıktan ve kazançtan yana daha fazlasıyla nasipleneceğine, eline yeni fırsatların geçeceğine, işlerinin açılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek gördüyseniz:

  • Yeterince dinlenememiş olmak sizi zorlayabilir.

Kahve falında el ayak tırnağı kesmek başın sıkıştığı bir anda çok sevilen ve değer verilen bir arkadaştan gelecek yardımla sorunun çözüleceğine, insanlar arasındaki saygınlığını yitireceğine işarettir.

Kahve falında el ve ayak tırnaklarını kesmek çeşitli kırgınlıklar olacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine, eline geçecek fırsatlar sayesinde çok iyi yerlere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağını kesmek birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, işlerin kötüye gitmesine sebep olacağına, eşler arasında bir soğukluğun baş göstereceğine delalettir.

Kahve falında ayak tırnağı kesmek attığı adımların yakın bir zaman içinde büyük ses getireceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına rivayet eder.

Kahve falında ayak tırnağının kesmek sessiz sedasız, sakinlik ve huzur içinde geçen yaşantısının alt üst olacağına, düzeninin sarsılacağına, sabit olan işinin ve gelirinin elinden gideceğine, çok büyük zenginliğe sahip olacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin ayak tırnaklarını kesmek birçok insandan çok güzel takdirler alınacağına, umut dolu günlerin hiç bitmeyeceğine, iş hayatında yaşanan yorgunluktan ötürü bir tatile çıkılacağına işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının ayak tırnaklarını kesmek elindeki malların gideceğine, düşmanların yenilgiye uğratılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında ayak baş parmağının tırnağını kesmek kişinin tecrübelerinden yararlanacağı biriyle tanışacağına, elini attığı ve niyet ettiği her işi de başarıyla tamamlayacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir