AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek rahatının ve konforunun da yerine geleceğine, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, tüm sıkıntıların, dertlerin ve sorunların biteceğine, eve huzurun ve bereketin geleceğine, zararların sevilen kişilerden alınacak yardım ve destek ile telafi edileceğine, duaların kabul olacağına, aradaki dostluğun daha da pekişeceğine, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına ve hayatında çok rahat olduğu bir döneme gireceğine, kafaya koyduklarını yapma imkânına sahip olacağına ve yaşamdan beklentilerini elde edeceğine, yollarının açılacağına, emeklerinin boşa çıkacağı bir işe gireceğine, günden güne sorunlarının artacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik kaynaklardan gelen fırsatlar söz konusu olabilir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek mutlulukla dolu günlerin etkisiyle işte de başarı sağlamaya, her zaman kendinden emin, hoşgörülü biri olunacağına, bir sebeple borcun gittikçe artacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek geçiminin de hergeçen gün çok daha zor hale geleceğine, maddi ve manevi olarak rahata kavuşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına, hayat yolunda alınacak dersler sayesinde hata yapma oranının gittikçe düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek yüzlerin her daim güleceği bir döneme girileceğine, sıkıntıdan sonra ferahlamaya işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına ve sıkıntılarının sona ereceğine, maddi durumun orta halli seyir izleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek üzerine atılan kara bir lekeyle çok uzun süreler uğraşmak zorunda kalacağına, yeni mekânlara gireceğine, yeni yerler göreceğine, değişik insanlarla karşılaşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek yapılması gereken bir ödemenin yapılamayacağına, uğrayacağı çok büyük maddi ve manevi zararın yanısıra her zaman doğru ve güzel şeyler ile anılan adının lekeleneceğine ve aile hayatında çok büyük tartışmaların ve neredeyse ayrılıkların yaşanacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, kul hakkına girmeyeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir