AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek saydığı ve tanıdığı biri olacağına, huzurlu ve işlerin açılacağı bir döneme girileceğine, en umutsuz olduğu anda da Allah tarafından kendisine hayırlı bir kapının açılacağına, bu sayede tüm kederinin, üzüntüsünün ve ağırlığının da kaybolup gideceğine, uzun zamandan beri ertelenen hayallerini gerçekleştireceğine, çok büyük ve güzel gelişmelerin yaşanacağına, aile üyelerinin de refaha kavuşması için çalışan fal sahibinin maddi zorluk çekmeden, her daim bereketli işler yapacağına, beklenmedik kimselerden duyulacak kötü sözler yüzünden moral bozukluğu yaşanacağına, âlim kişiler arasına gireceğine, çok büyük ve başarılı adımlar atılacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek gördüyseniz:

  • Belli bir konu hakkında fikriniz alınabilir.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek anne ya da baba ile ters düşüleceğine, kısa süreli bir yolculuğun yaşanacak aksilikler yüzünden gereğinden fazla uzayacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine delalettir.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere kısa bir zaman içinde kavuşacağına, gereken sabrı göstereceğine ve onun tüm zorlu, zahmetli ve sancılı evrelerini ve  aşamalarını göğüslemeyi göze alacağına alamet eder.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek dünyevi hayatında bol nimete kavuşacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine yorulmaktadır.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek yapılan çalışmalar ve ortaya konacak projeler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine, geleceğe daha umut dolu bakacağına delalettir.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek maddi ve manevi olarak büyük zararlara uğrayacağına ancak daha sonra çok büyük bir azim ve sabır göstererek bu sorunlardan ve zahmetlerden kurtulacağına ve huzura ereceğine, ancak üzüntülerin yakın bir zamanda sona ereceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek kendisini çok üzgün hissettiği zamanların son bulacağına, yapılan hataların telafi edileceğine, şansın yaver gideceğine, yakın bir akrabayla kurulan ortaklık sayesinde her şeyin çok daha iyi bir hal alacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına, ona emek vereceğine inanılır.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek sancılı geçen bir projenin hayırlı bir şekilde nihayete erdirileceğine, bir sebeple çok zor günler geçireceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir