AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek işinde terfi alacağına, işle ilgili büyük bir gelişme yaşanacağına, musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, her türlü uğursuzluk ve şanssızlık ile karşılaşıp gergin zamanlar geçirileceğine, maddi olarak büyük kazanç elde edileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, keyfin bozulacağına, maddi olarak çok büyük kaynaklara sahip olunacağına, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek gördüyseniz:

  • Evliyseniz, eşinizle beraber bütün hayatınızı etkileyebilecek bir konuda karar vermeniz olasıdır.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek kendisini çok iyi hissedeceğine, ağız tadının, moralinin, neşesinin ve sağlığının yerine gelmesine vesile olacak kısmetler alacağına, ticari faaliyetlerinin artacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek bir sebeple çok sıkıntı çekeceğine, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, atılan adımlar sayesinde işlerin çok büyük başarılar getireceğine, sorunların kısa süre içinde çözüm bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek çok büyük üzüntü ve sıkıntı duyacağına, insanların hayran kalacağı işler ortaya koyacağına yorulur.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek onların bir dediğini iki etmeyeceğine, bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, kötü ve üzücü durumlar ile karşılaşacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek meslek hayattaki başarıların değerini yitireceğine, fakirlikten kurtulacağına, mal mülk edineceğine delalet eder.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek sıkıntılarının son bulacağına ve her adımda daha başarılı bir kişi olup çok hızlı bir şekilde yükselişe geçeceğine, zahmet veren işlerin artacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek her gününün bir öncekinden daha güzel geçeceğine ve uzun bir ömre sahip olacağına, iş hayatında yüksek kademelere çıkacağına işarettir.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek zor durumlara düşeceğine ve kötü günler yaşayacağına, kötü gidişe dur denileceğine alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir