AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek aile hayatında çok kötü ve tartışma dolu günler geçireceğine ve endişe ettiği problemlerin çözüme ulaşacağına, maddi gücünün artmasıyla beraber kudret sahibi olacağına, artık eskisi gibi sıcakkanlı davranmayacağına ve aralarındaki iyi duyguların neredeyse biteceğine, hiç beklenmedik bir anda yalnız kalınacağına, çok büyük başarılar kazanacağına ve çok büyük kazançlar elde edeceğine, acı veren kazalara, isyan edeceğine, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına, ağız tadından, keyfinden ve neşesinden olacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek gördüyseniz:

  • Siz bir erkekseniz duygusal aktivitenizde yükselme olacağı gibi çevrenizde bir çok kadın da bulunabilir.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek maddi olanakların kötüleşeceğine, uzun zamandan beri sürdürülen hayallerin kaybedileceğine, bağışıklığın zayıflamasından ötürü sağlık sorunları yaşanacağına, her şeyin yolunda gideceğine, kazancın artacağına alamet eder.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, çok büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine, başarılı bir insan olacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek kadir kıymet bilen fal sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, sahip oldukları sayesinde herkesin kendisine imrenerek ve özenerek bakacağına yorulmaktadır.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine, nişanlı ya da sözlü olanların arasına husumet gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek yeni bir sosyal hayata sahip olunacağına, sevinçli haberlerin alınacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek bir sebeple çok zor günler geçireceğine, aile hayatının gün geçtikçe daha kötü bir hal alacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek aynı zamanda da korunup kollanacağına, kısmetinin kapanacağına, işinden ekmeğinden olacağına, bununla kalmayarak iflas edeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek içini kemiren kuşkuları alt edeceğine ve aklındaki şeytanı susturmayı başaracağına, sorunlardan bir türlü kendini kurtaramayacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir