AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek arzu edilen bir işe girmek için çok çaba gösterileceğine, ancak gerek maddi gerekse manevi sebeplerden ötürü bir türlü bu amaca ulaşılamayacağına, zaman zaman karşısına çıkan bu mesele yüzünden bugünkü hayatına yeterince adapte olamayacağına ve aile içinde de gerginlik yaşayacağına, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, sağlığının, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, iyi halinin kalmayacağına, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, sorunların çabucak halledileceğine, askıda kalan işlerini nihayete erdireceğine, ün ve itibar sahibi olacağına, kurulmuş olan bir ortaklığın zarar getirdiği fark edildiği anda feshedileceğine ve uğranılan zararı düzeltmek için epey uğraşılacağına işaret eder.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek gördüyseniz:

  • Sağlık açısından kronikleşmiş bazı fiziksel problemleriniz olabilir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek sürekli bazı aksiliklerle karşılaşılacağına, kendisini aşan sorunlarla karşılaşacağına inanılır.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek her şeyi onunla el ele ve gönül gönüle vererek gerçekleştireceğine, onunla geçirdiği her anının tadını çıkaracağına, hasret çekenlerin kavuşacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek kararları alacak ve son sözü söyleyecek kimse konumuna geleceğine, tartışma, kavga ve stresin bir türlü sona ermeyeceğine, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına rivayet eder.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek eğitim hayatında bir kariyer yapılacağına, ilerlemek ve uzmanlaşmak istediği alanlarda eğitim alacağına işarettir.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek sevilen bir kişinin kalbinin kazanılacağına, işlerinin sorunlarından ötürü bozulacağına alamet eder.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek güzel işlere ve hayırlı çalışmalara imza atılacağına, variyetinin her geçen gün artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek anne ile ilişkilerin eski haline döneceğine, duygusal kararlar vermek yerine her zaman aklı ile hareket edeceğine ve bu uğurda bazen sevdiği insanları da feda etmek zorunda kalacağına delalettir.

Kahve falında el tırnaklarına oje sürmek kurulan bir ortaklığın istenmeyen ve çok büyük zarar getirecek şekilde sonlanacağına, ailesi ile arasında bazı tartışmalar yaşanacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir