AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek maddi ve manevi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine, hayırsız kişilerle irtibatın kesileceğine, müjdeli ve hayırlı haberler alacağına bu sayede deyim yerindeyse içinin açılacağına, ruhunun ve bedeninin iyileşeceğine, ağız tadının ve keyfinin bozulacağına, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza, kendisini toparlamak için uzun bir süre boyunca tedavi göreceğine, bahtının güzelleşeceğine, içindeki huzursuzluktan kurtulacağına inanılır.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek gördüyseniz:

  • İlişkileriniz zorlansa da, bazı kişiler ya da iş birliklerinizin yardımını da görebilirsiniz.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek verdiği kararlar doğrultusunda çok iyi bir mevkiye sahip olacağına, ancak beklenen kişinin henüz gelmediğine, belki de uzun bir dönem boyunca gelmeyeceğine bu durumun belki de çok uzun bir süre devam edeceğine, ancak hayırlı kısmet gelirse çok mutlu olunacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve bu atılımlar sayesinde iş hayatında çok büyük kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek maddi ve manevi açıdan çok büyük zararlara uğranacağına, ardından başarılı bir çalışma hayatına atılacağına delalettir.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına, hidayete ereceğine, alim ve bilge kişi mertebesine geleceğine, bu sayede insanlar tarafından itibar göreceğine ve kendisinden akıl danışılan insan durumunda olacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek üzüntü duyduğu olayları tek başına düzelteceğine, uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine delalettir.

Kahve falında tırnağa beyaz oje sürmek önemli bir projede çalışma arkadaşlarının takdirini toplayacak bir başarıya imza atacağına, maddi açıdan çok iyi bir seviyeye gelineceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklara oje sürmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, hayırlı ve güzel olaylar sayesinde rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine inanılır.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek hafiflemiş ve mutlu hissedeceğine, maddi durumunun ve imkânlarının çok daha iyi olacağına işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir