AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarına oje sürmek

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek daha ferah ve daha rahat bir hayata kavuşup kendisini daha iyi hissedeceğine ve bu durumun iş hayatına ve aile hayatına yansıyacağına, rakiplerin kurduğu bir tuzak yüzünden maddi zararlara uğranacağına, kendisini üzen ve sıkıntıya sokan durumların yakında düzeleceğine, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına, ruhsal olarak kötü olunan bir dönemin sona ereceğine, kendi kendisi ile mutlu olarak yaşayacağına, sorunlarının kısa bir zaman içinde çözüleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnaklarına oje sürmek gördüyseniz:

  • Altından kalkamayacağınız şeylerin sözünü vermemelisiniz.

Kahve falında tırnağa kırmızı oje sürmek başına gelen kötü olaylardan ötürü yıpranacağına, çalışmaların tek parça halinde zor bir şekilde değil aksine parçalar halinde ve daha kolay gerçekleştirileceğine işaret eder.

Kahve falında tırnaklarına kırmızı oje sürmek yardım konusunda sevilen bir kişiye destek olunacağına, böylece eline geçen bir miktar para sayesinde işlerini hiç olmadığı kadar iyi şekilde sürdüreceğine rivayet eder.

Kahve falında tırnağa pembe oje sürmek rakiplerini alt edeceğine, karlı işler alacağına, yaşanan büyük sorunlar ve sıkıntılardan sonra çok daha büyük sorunlar ile uğraşmak zorunda kalınacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağa mavi oje sürmek gerçekleştirmek istediğiniz arzularınızla ilgili gerekli potansiyelin olduğuna, kazana ve haklı çıkan tarafın kendisi olacağına işarettir.

Kahve falında ayak tırnaklarına oje sürmek herkesin sanki imkânsız gibi gördüğü işlerde muvaffak olacağına bu sayede hem itibar hem de kazanç elde edeceğine, ister istemez aile hayatında çeşitli tartışmalar yaşayacağına, üzücü olaylardan aile bireylerinin tamamının etkileneceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ayak tırnağına oje sürmek uzun zamandan beri kapalı olan şansın açılacağına, taşıyamayacağı ve kaldıramayacağı yükümlülükler üstleneceğine, hesap etmeden büyük ve önemli işlere atılacağına inanılır.

Kahve falında tırnaklara kırmızı oje sürmek yaşadığı üzüntünün sona ereceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına delalettir.

Kahve falında tırnağa siyah oje sürmek ferahlığa çıkılacağına, tartışmaların sona ereceğine, heyecanlı ve hızlı günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir