AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek aile hayatındaki uyumun ve huzurun da artacağına, zor ve kötü günlerden geçeceğine, yokluk ve fakirlik göreceğine, kazandığı paraları ve malları uğradığı zararları ortadan kaldırmak için son kuruşuna kadar harcayacağına, sorun olarak yoluna çıkan şeylerden kurtulacağına, endişelerinin ve üzüntülerinin son bulacağına ve bazı kötü kişiler tarafından kırılan kalbinin düzeleceğine, iş hayatındaki bu rahatlığın aile hayatına yansıması sayesinde çok büyük mutluluklar yaşanacağına, sorunsuz geçeceğine, zahmet verici bir işin kısa zamanda düzeltileceğine inanılır.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını gördüyseniz:

  • Meslektaş, müşteri ya da diğer yakınlarınızla farklılıklarınızı görmezden gelebilirseniz huzuru yakalayabilirsiniz.

Kahve falında el tırnağının kırıldığını görmek hayatındaki pürüzleri düzelterek yepyeni bir yaşam sayfası açacağına, maddi olarak güç kaybedeceği gibi manevi anlamda da çöküşe geçeceğine işaret eder.

Kahve falında tırnağının kırıldığını görmek üzüntülerin en kısa sürede geçeceğine, kiracı olmaktan kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak kırılmak kısa süre içinde epey şöhret sahibi olacağına, kişinin arkadaşlarından gelecek bir belaya alamet etmektedir.

Kahve falında kırılan tırnak görmek yaşamının çok lüks bir hale geleceğine, sıcak, güzel ve hayırlı bir yuvasının olacağına alamet eder.

Kahve falında tırnağı kırılmış görmek rakiplerin yenilgiye uğratılacağına, aile bireyleri ile ilgili olarak bazı güzel gelişmelerin yaşanacağına, eğitimle ilgili verilen emeklerin boşa gitmeyeceğine, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine, içinde bulunduğu ruhsal sıkıntıları sevdiği kişilerin vereceği destek sayesinde çözüme kavuşturacağına işaret etmektedir.

Kahve falında tırnaklarının kırıldığını görmek kötü bir geçmişe sahip birinin yapmak istediği kötülüğün boşa çıkacağına, sorunlarından ötürü kendisine gelemeyeceğine inanılır.

Kahve falında tırnağını kırıldığını görmek sorunlarından çok kısa bir zamanda kurtulacağına, fakirlerin güleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında tırnağın kırılmasını görmek üzüntülerinin biteceğine, imkânları kendisine dilediği şekilde hareket etme ve adım atma fırsatı vereceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir