AnaSayfa / Genel / Kahve falında el tırnağını uzun görmek

Kahve falında el tırnağını uzun görmek

Kahve falında el tırnağını uzun görmek kısmetinin tekrar açılacağına ve çok kısa zaman önce yaşadığı mutsuzluğun biteceğine, çok büyük sorunlar ve sıkıntılar ile karşılaşacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, çok çabalamalarına, ısrarlarına ve diretmelerine rağmen iş hayatı ile ilgili birçok sorun yaşayacağına ve neredeyse iflasın eşiğine geleceğine, başarısızlıkların ve kayıpların da daha baştan önünü tıkamış olacağına, önünün açılması sayesinde kısmetinin artacağına, yeni işler yapılacağına, kusurlu ve eksik yanlarının giderek çoğalacağına, işlerin her daim hayırlı bir şekilde yürüyeceğine, manen çok huzurlu ve mutlu olunacağına, çok büyük ve başarılı bir kariyer için kendisine daha uygun olduğunu düşündüğü bir işe gireceğine ve bu iş ile birlikte hayatının çok büyük bir hız kazancağına yorulmaktadır.

Kahve falında el tırnağını uzun gördüyseniz:

  • Bazı teklif ya da önerilerin dikkatle ele alınması gerekiyor.

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek kişinin bu nedenle ortaklıklarını dışardan seçeceğine, aileyle iş yapmayacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına delalet etmektedir.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek sorumluluk sahibi bir kişi olunacağına, rahatlayacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarını uzun görmek büyük kazançlar elde edeceğine, maddi durumunu genç yaşında düzeltip, sonrasında sık sık yurt dışı seyahatlerine çıkacağına işaret etmektedir.

Kahve falında kendini uzun tırnaklı görmek işlerinin yarım kalacağına, içine düştüğü karamsarlıktan kurtaracağına delalet etmektedir.

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek ancak etrafındaki kişilerden birinin vereceği büyük destek sayesinde bu durumlardan kurtulacağına, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine inanılır.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek çevresinin genişleyeceğine, hayatının başarılarla dolacağına inanılır.

Kahve falında uzun tırnaklı erkek görmek eline geçen paranın sıkıntılarını gidermeyeceğine, şimdiye kadar hiç olmadığı kadar iyi gelişmeler göstereceğine inanılır.

Kahve falında çok uzun tırnak görmek işlerinin sorunsuz şekilde nihayetleneceğine, kendisine miras yolu ile kalacak bir arsa veya tarlanın satışından sonra yüksek meblağlar kazanacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir