AnaSayfa / Genel / Kahve falında tırnaklarını uzun görmek

Kahve falında tırnaklarını uzun görmek

Kahve falında tırnaklarını uzun görmek sıkıntılı ve zor günlerinin biteceğine, hikmet ve fazilet sahibi kimse konumuna geleceğine ve dünya nimetlerinden yana çok şanslı ve kısmetli olacağına, tutkuyu ve bağlılığı yaşama şansına nail olacağına, sevdiği bazı kişileri kıracağına, çevresindeki insanların da desteği ile her zaman en iyi olmaya çalışacağına, bunalıma düşeceğine, kısa sürede çalışmalarının çok kazanç getireceğine, çekilen yükün hafifleyeceğine delalet eder.

Kahve falında tırnaklarını uzun gördüyseniz:

  • yani fırsatları yakalamak sadece sizin kişisel yeteneklerinize kalıyor.

Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek geleceğin hayır ve güzellik getireceğine, gelinen son noktaya kadar çok büyük sıkıntılar çekilmesine rağmen işlerin türlü zora gireceğine ve sağlık sorunları yüzünden epey zorluk yaşanacağına alamet eder.

Kahve falında çok uzun tırnak görmek çok sevilen bir kişinin yaptığı bir hatanın hoşgörü ile karşılanacağına, kazanç beklediği işte hayırlısıyla ilerleyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ojeli tırnak görmek gelirinin azalacağına, karşısına aksiliklerin ve engellerin çıkacağına ve rakiplerinin kendisini yenmesi nedeni ile başarısının düşeceğine, zararlı bir alışkanlıkla uğraşan bir dostunun bu illetten kurtulması için destek olacağına alamet eder.

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek kısa sürede başarısının artacağına, üstüste gelecek kötü haberler yüzünden işle ilgili adım atmaktan çekinileceği  rivayet etmektedir.

Kahve falında uzun tırnak görmek yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, gayrimenkul işine girileceğine ve uzun bir zamandan beri hayal edilen şeylere kısa sürede kavuşulacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulup borçlarını rahat bir şekilde ödeyeceğine, çok büyük kazançlar elde ettikten sonra uzun zamandan beri birlikte olduğu kişi ile evlenerek bir bebek sahibi olacağına işarettir.

Kahve falında uzun tırnaklı birini görmek tekin olmayan kimselere para kaptıracağına, zamanını çalan ve moralini bozan kişilerden uzaklaşacağına yorulur.

Kahve falında tırnakları uzun görmek bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, hayatın kişinin yüzüne güleceğine alamet eder.

Kahve falında tırnak uzun görmek yaşamı boyunca yaradının kendisiyle birlikte olacağına, sorunlu bir döneme gireceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir