AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek çok üzüleceğine ve daha sonra gelecek güzel haberler ile çok büyük bir sevinç yaşayacağına, para sorunu olmadan, kimseye el açmadan yaşayacağına ve gelirinin hayat boyu kendisini rahat ettireceğine, çok büyük bir umutsuzluk yaşadığı bir sırada hiç beklemediği büyüklükte bir kazanç elde edeceğine, çok büyük kazançlar ve kısmetler elde edileceğine, dertlerin ve sıkıntıların çözüm bulacağına, malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, her zaman kötülük için çalışacağına, yaşadığı olayların kötü gideceğine delalet etmektedir.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak gördüyseniz:

  • Aşk hayatınız veya sevgi temalı ilişkileriniz açısından hoş ortamlar yaratılabilir.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek çevresindekilerle hoş sohbet ve uyum içinde olacağına, maddi ve manevi olarak çok büyük problemler yaşanacak bir döneme girileceğine, çok büyük bir işe girileceğine, bu işle sürekli kazanç elde edilip zarara uğranacağına yorulur.

Kahve falında tırnaklarını kirli görmek iş hayatında çok hayırlı çalışmalar gerçekleştirileceğine ve uzun zamandan beri hayal edilen bir şeye yakın bir zaman içinde kavuşulacağına, karamsar olacağına ve huzursuz günler geçireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak arasında kir görmek yatırım yapılabilecek kadar para tasarrufunda bulunulacağına, aile bireylerinin mutlu olacağına, refah içinde bir hayat yaşanacağına ve kardeşler arasındaki sorunların çözüleceğine, böylece işlerini yoluna sokacağına delalettir.

Kahve falında kirli ayak tırnağı görmek yaşanan kötü durumların kısa sürede düzeleceğine, girdiği bir ortaklıkta uzunca bir süre aldatılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnakları kirli görmek her zaman aranan ve sorun çözümünde etkin biri olarak düşünülen biri haline geleceğine, hiç istemeyeceği şeyler ile karşılaşacağına, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine delalet eder.

Kahve falında içi kirli tırnak görmek zor günler geçireceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını ortadan kaldıracağına, çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnakta kir görmek elinin darlıktan kurtulacağına, işlerinin tam da istediği şekilde ilerleyeceğine, mutluluk bulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnak kiri temizlemek hem toplumun hem de ailenin çok sevineceğine, kendisiyle gururlanacağı işler yapacağına delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir