AnaSayfa / Genel / Kahve falında çok uzun tırnak görmek

Kahve falında çok uzun tırnak görmek

Kahve falında çok uzun tırnak görmek insanları sakinleştireceğine, neşesini kaybedeceğine, darda kalacağına, variyetinin her geçen gün artacağına, kazanılan başarılar sayesinde ele geçen kazançlar sayesinde geçim derdinin hiç olmayacağına, zor durumların biteceğine, cesaret ve inançla hareket edeceğine, iş hayatında başarılı olup büyük miktarda para ve mal kazanılacağına ve güzel işlere girileceğine, onlar nedeni ile ekmeğinden olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında çok uzun tırnak gördüyseniz:

  • Başarılı bir izlenim verebilirsiniz.

Kahve falında tırnağını uzun görmek yaşamının afiyet içinde sürüp gideceğine, gerek maddi gerekse manevi olarak hiçbir eksiğinin gediğinin bulunmayacağına, yeni fırsatlar elde edeceğine, doğru kararlar alarak iş hayatında değişiklikler yapacağına tabir olunur.

Kahve falında tırnak uzun görmek sıkıntıların ve sorunların yakın zamanda çözüme kavuşacağına, ancak yakın bir zaman içinde maddi olarak büyük bir zarara uğranacağına inanılır.

Kahve falında uzun tırnak görmek akrabalar ile bağların daha da kuvvetleneceğine, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, hastalığının yakın zamanda şifa bulacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile çok hayırlı bir işe gireceğine delalettir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek sevdiği bir kişinin yardım istemesi üzerine büyük bir yardımda bulunacağına, bereketin ve karın artacağına işaret etmektedir.

Kahve falında çok uzun tırnak görmek iyi konumlara geleceğine, eş, dost ve akrabaları ile çok sevinecekleri bir haber alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında uzun ayak tırnağı görmek sevdiği kişilerden birinin çok istediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve büyük bir mutluluk yaşatacağına, işlerinin kendisini çekemeyen kişiler tarafından baltalanacağına alamet eder.

Kahve falında tırnaklarını uzun görmek tartışmaların ve huzursuzlukların biteceğine, iş hayatında herkesin saygı gösterdiği bir kişi olacağına, büyük bir proje ortaya koyacağına, karşısına çıkan fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek eğitimle ilgili bir konuda öğretmenlik yapılacağına, ruhsal olarak etkileneceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir