AnaSayfa / Genel / Kahve falında kendini uzun tırnaklı görmek

Kahve falında kendini uzun tırnaklı görmek

Kahve falında kendini uzun tırnaklı görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, sorunların ve sıkıntıların biteceğine, kırgınlıkların ve üzüntülerin biteceğine ve sevinç duyulacak bir haber alınacağına, başarılar sayesinde insanlar ile büyük işlere girileceğine, bu işlerden çok hayırlı ve huzurlu bir hayata girileceğine ve bir ömür boyu mutlu ve huzurlu olunacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, rakipleriyle girdiği tartışmalardan büyük üzüntüyle çıkacağına, arzularını, beklentilerini ve amaçlarını yerine getireceğine, huzurun kaçacağına, yine de hayatta istediği bazı şeylere sahip olacağına, hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısı çekeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında kendini uzun tırnaklı gördüyseniz:

  • Uzun zamandır ertelediğiniz doktorla randevunuzu da artık geciktirmeyin.

Kahve falında uzun tırnak görmek aile bireyleri arasında zaman zaman başgösteren tartışmaların kısa süre içinde sona ereceğine, sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek rızkın daim ve hayırlı olacağına, gelirinden yana memnun olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında tırnağın uzun olduğunu görmek bir sebeple zorluklara düşüleceğine, alın teri ve bilek hakkı ile ekmek sahibi olacağına, doğruluktan ayrılmayacağına, hak yolunu tutacağına ve makbul olan dünya mallarından başkasına niyetlenmeyeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun tırnaklı erkek görmek maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılara uğrayacağına, zorlu bir rakibin yenilgiye uğratılacağına, hayırlı bir kişi ile evlilik konusunda adım atılacağına, hasretin biteceğine delalettir.

Kahve falında kendini uzun tırnaklı görmek epey bir süreden beri tanınan biri ile güzel bir ilişkiye başlanacağına, huzurun ve mutluluğun yerinde olacağına işaret eder.

Kahve falında uzun ve kirli tırnak görmek başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine, aile hayatında çok güzel gelişmeler yaşanacağına delalettir.

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek parasal ve ruhsal olarak çok rahat olunacak bir döneme girileceğine, kazanılacak çok büyük bir başarının ardından sevilen bir arkadaşla işlerin daha da büyütüleceğine ve kazanılan paranın yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, aile hayatında da çok büyük mutluluklar yaşayacağına alamet eder.

Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek dost ve akrabalar ile çok hayırlı ve güzel bir çalışma gerçekleştirileceğine, doğru hamleleri yapmak için zamanın geldiğine inanan fal sahibinin iş yatırımları yapacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir