AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek çalışmaların ve projelerin beklentilerin üstünde başarı getireceğine, yeni gayrimenkuller alınacağına, çok sıkıntılı ve zor bir işe gireceğine, elinde bulunan birkaç kuruşu bu sebeple harcayacağına, sürpriz ve müjdeli olaylar yaşayacağına ve hayatının en mutlu günlerini geçireceğine, çok zor şeylerle karşılaşacağına, elinin darlaşacağına, önünün kapanacağına bu nedenle de yokluğa ve geçim derdine düşeceğine, yeni fırsatlar elde edeceğine, yeni işler alacağına, kendisi kadar ailesinin de mutlu mesut günler geçireceğine alamet eder.

Kahve falında uzun tırnaklı kadın gördüyseniz:

  • Düşüncelerinizde bazı değişimler olabilir.

Kahve falında uzun tırnaklı kadın görmek kariyer planında çok iyi yerlere geleceğine, aynı anda pek çok duyguyu yaşayacağına ve kavram kargaşasına düşeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında uzun tırnak kesmek maddi anlamda gücünün hep yerinde kalacağına, hayattan her istediğini alacağına işarettir.

Kahve falında tırnak uzun görmek yaşadıklarının, gördüklerinin, duyduklarının, okuduklarının ve öğrendiklerinin kendisini bilge ve alim yapacağına, diplomalarının artacağına, gelişiminin hız kazanacağına, bu sayede hedeflerinin, hayallerinin, amaçlarının, istek ve arzularının gerçekleşeceğine delalet eder.

Kahve falında başkasında uzun tırnak görmek aile hayatı içinde birlik ve beraberlik sağlanacağına, sorunların kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, zorlukların biteceğine tabir olunur.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek ferahlayacağına, umutlarına, hayallerine kavuşacağına, muradına ereceğine, torunlarına dahi yeteceğine delalettir.

Kahve falında tırnağını uzun görmek huzurunu kaybedeceğine ve moralinin bozulacağına, iş ve mekan değiştireceğine yorulur.

Kahve falında uzun tırnaklı bebek görmek büyük başarılar kazanacağına, kimseye minnet etmeden kendi alınteri ile büyük kazanç elde edeceğine, sevdikleriyle arasının açılacağına ve sıkıntı çekeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tırnağın uzun olduğunu görmek güzel günler geçireceğine, kendisini üzen konular yüzünden başının çok ağrıyacağına, hiç beklemediği bir anda aile hayatında deyim yerindeyse bir deprem olacağına ve karşılaşılan bu durum yüzünden aile bireylerinin birbirlerine düşeceğine delalet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir