AnaSayfa / Genel / Kahve falında uzun tırnaklı erkek görmek

Kahve falında uzun tırnaklı erkek görmek

Kahve falında uzun tırnaklı erkek görmek sorun yaratan durumların ortadan kalkacağına, fal sahibinin bu sayede daha rahat bir hayata kavuşarak yüzünün de güleceğine, eline güzel fırsatların geçeceğine, zor günlerinde sevdiklerinin yanında olacağına ve her zaman destek göreceğine, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına, yaşanan kıskançlığın açtığı sorunların düzeltileceğine, kariyer sahibi olacağına, ilerleyeceğine, çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, gereksiz kıskançlık yapan bir sevgili ile aranın düzeltileceğine, insanlarla iç içe olacağına tabir olunur.

Kahve falında uzun tırnaklı erkek gördüyseniz:

  • Herşeye hazır olmalısınız.

Kahve falında uzun tırnaklı erkek görmek sıkıntı ve sorunların başgöstermeye başladığına, yaşanan sıkıntıların ortadan kaldırılması için borç alınacağına, sorunlarından yakın bir zaman içinde kurtulacağına alamet eder.

Kahve falında çok uzun tırnak görmek yoğun duygular yaşayacağına, heyecanlanacağı olaylarla karşılaşacağına, hareketli ve hoş günler geçireceğine, hayatının bir anda çok güzel hale geleceğine, ekmeğinin artacağına alamet etmektedir.

Kahve falında tırnağının uzun olduğunu görmek zamanının çoğunu kendisi için çok değerli olan ailesine ayıracağına ve rahata edeceği bir döneme gireceğine, tartışmalı durumların sona ereceğine, iş konusunda çok deneyimli bir kişi ile ortaklık kurulacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el tırnaklarını uzun görmek çok büyük üzüntüler ve sıkıntılar yaşanacağına, işlerinin pek istemeyeceği, sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine ve kendisini hiç de iyi hissetmeyeceği bazı durumlar ile karşılaşacağına delalet eder.

Kahve falında tırnağını uzun görmek yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, çok yüksek bir mevkiye terfi alınacağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine işarettir.

Kahve falında uzun tırnaklı adam görmek anne baba hayır dualarının alınacağına, ruhen ve bedenen iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el tırnağını uzun görmek iş konularında ortaklar ile ters düşüleceğine, sorunların tamamen çözüme kavuşacağına ve rahata erileceğine yorulmaktadır.

Kahve falında uzun tırnak görmek bunun da geleceğine büyük katkı sağlayarak onun için başka hayırlı yollar açacağına, sorunlarını kolaylıkla atlatacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir