AnaSayfa / Genel / Kahve falında başkasını tırnağını kesmek

Kahve falında başkasını tırnağını kesmek

Kahve falında başkasını tırnağını kesmek maddi zararının karşılanamayacak boyutlarda olacağına, sevdiği kişilere yardımcı olacağına, ziraat ve harmandan fayda görmeye, alacağı ödüllerin ve kazanacağı yarışmaların birçok iş fırsatı yaratacağına, her türlü kazadan ve beladan uzak olacağına, tartışmalı durumlara düşüleceğine, hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, bir sebeple sağlık durumunun bozulacağına, iç sıkıntınızın azalacağına alamet eder.

Kahve falında başkasını tırnağını kesmek gördüyseniz:

  • Beklenmedik teklifler alabilir veya önemli konumlara gelebilirsiniz.

Kahve falında tırnak kesmek törpülemek ağız tadına, keyfe, neşeye ve mutluluğa kavuşacağına, borçlarını ödemeyi başaracağına, iş sahibi olacağına ve geleceği için yaptığı planları gerçekleştirmek için hayırlı ve güzel fırsatlar elde edeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında ölünün tırnağını kesmek herhangi bir suç ile suçlanan kişinin, bu durumdan kurtulacağına, kendisini kurtuluşa götüreceğine, yaşadığı sürece üzerinden hayırların eksik olmayacağına delalet eder.

Kahve falında birinin tırnak kesmek gereksiz bir kıskançlık yüzünden eşiyle tartışacağına, sıkıntıların çözüm bulacağına delalet etmektedir.

Kahve falında saç ve tırnak kesmek maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına, çok zor günler geçireceğine, kendisine güvenli bir gelecek kurmaya çalışırken var olan gücünü kaybetme tehlikesi ile karşı karşıya geleceğine delalet eder.

Kahve falında uzamış tırnak kesmek elinin bolluk göreceğine, maddi anlamda güçlü bir kişi haline geleceğine yorulur.

Kahve falında başkasının el tırnağını kesmek sorunların kısa sürede çözüme kavuşacağına, çok hayırlı kazançların elde edileceğine, hane halkı arasında tartışma yaşanmasına sebep olan bir kişinin aileden uzaklaştırılacağına delalet eder.

Kahve falında kökünden tırnak kesmek ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, rakipleri ve düşmanları ile deyim yerindeyse göze göz, dişe diş savaşacağına yorulur.

Kahve falında ölmüş birinin tırnaklarını kesmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, sıkıntı yükleneceğine, haksızlığa ve iftiraya uğrayacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir