AnaSayfa / Genel / Kahve falında el sıkışmamak

Kahve falında el sıkışmamak

Kahve falında el sıkışmamak sorunların ardı ardına geleceğine, kişinin hayatına dair daha olumlu düşünceler geliştirip, kendisini iyi hissedeceği ortamlara gireceğine, çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes için etiketlerin fiyatının aşağı düşeceğine, işle ilgili olarak yeni bir sayfa açılacağına ve bol kazançlı bir çalışmaya girileceğine, duyulan üzüntü ve yardıma ihtiyacı olan insanlara Allah’ın izni ile en iyi şekilde yardım edileceğine, iş hayatında bunca ilerlemeden sonra gönül işlerine kalbinin kapılarını açacağına, uzun zamandan beri boş olan kalbini yakın bir zaman içinde karşısına çıkacak çok hayırlı bir kısmete vereceğine, bir şeyden zarar görmeye işaret eder.

Kahve falında el sıkışmamak gördüyseniz:

  • İleriye dönük umutlarınız artacak.

Kahve falında el sıkışmak sosyal çevre içinden bir kişi ile dünyaevine girileceğine ve zor bir eğitim hayatının kolay bir şekilde aşılacağına, hayatına keyif ve yeni bir anlam katmak isteyeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak büyük bir sevinç duyacağı bir haber alacağına ve işlerini bu sayede büyük bir başarı ile gerçekleştireceğine, üzüleceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına işarettir.

Kahve falında patronla el sıkışmak iş ile ilgili çok hayırlı fırsatların gerektiği gibi değerlendirilemeyeceğine, şansının ve kısmetinin açılacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak işlerini ve yaşamını bu kararlar doğrultusunda sürdüreceğine, mesleki hayatındaki başarılarının artacağına tabir olunur.

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak uzun zamandan beri istenen ve çok büyük getirisi olacak bir şeye kavuşulacağına, sevilen birinin geleceğine alamet eder.

Kahve falında elini sıkıştırmak çok zahmetli durumlar ile karşılaşacağına, ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına işaret eder.

Kahve falında el sıkıştığını görmek en zor zamanda yalnız kalacağına, yeni bir sosyal çevreye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında başbakan el sıkışmak işlerini büyütmek için şans elde edeceğine, huzurun ve mutluluğun da bir ömür devam edeceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir