AnaSayfa / Genel / Kahve falında el sıkışmak

Kahve falında el sıkışmak

Kahve falında el sıkışmak maddi zorluklara rağmen yine de hak yolundan ayrılmadan, şükrederek yaşayacağına, şaşkın olacağına, çaresiz durumlara düşeceğine, falı kapatan kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, her geçen gün işlerinde daha üzüntü çekeceğine, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, sorunlarının yakın bir zamanda Allah’ın izni ile son bulacağına, yapacağı kusur nedeni ile toplumdaki güzel yerini kaybedeceğine, maddi güç sahibi olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el sıkışmak gördüyseniz:

  • Daha akla yatkın sözler söyleyebilmek için heyecanınızı veya sinirlerinizi yatıştırmanız gerekebilir.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak anne baba duası alınması sayesinde hayatın hiçbir evresinde sorun yaşanmayacağına, çok büyük başarılar kazanacağına, çok büyük çalışmalar ortaya koyacağına ve maddi açıdan çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında elini sıkıştırmak rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına, işlerinin çok iyi bir hal alacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eski sevgiliyle el sıkışmak zengin ise elindeki parayı değerli yatırımlara nakledeceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, iş hayatında ister istemez ele bir haram malın geçeceğine yorulur.

Kahve falında patronla el sıkışmak güvendiği kişilerden yana sıkıntı alacağına, emeklerinin boşa gideceğine, çok büyük kazançlar elde edileceğine, gelecek zamanlarda aynı durumlar ile karşılaşmamak için bazı planlar ve programlar yapılıp önlem alınacağına tabir olunur.

Kahve falında eli sıkıca tutmak kafasını kurcalayan ve kendisini çok yıpratan sorunların çözüleceğine, maddi anlamda gücünün artması sayesinde de yaşam standartlarının en yüksek seviyelere geleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında düşmanla el sıkışmak yapılmak istenen projeye hız verileceğine, kişinin korkularından, endişelerinden kurtulacağına tabir olunur.

Kahve falında elini sıkı tutmak aile büyüklerinden alınacak destek sayesinde çok güzel bir düğün yapılacağına, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el sıkışmak sevilen bir kişinin yolundan gidileceğine ve o kişi gibi büyük başarılara imza atılacağına, çok zor bir duruma düşeceği bir olayla karşılaşacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir