AnaSayfa / Genel / Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak hastalıklarının iyileşeceğine, çok büyük sıkıntılar çekileceğine, işlerde meydana gelen aksamalardan ötürü maddi olarak zarara uğranacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, yapacağı işler karşılığında eline geçecek olan kazanç sayesinde büyük başarılar gerçekleştireceğine, kendisine sorun yaratan olayların kısa süre içinde son bulacağına, maddi açıdan büyük zarar edileceğine, düşmanların yaşanılan kötü olaylar karşısında sevineceğine, büyük tartışmalar yaşanacağına, ağız tadının yerinde olduğunu öğreneceğine ve annesiyle ilgili kendisini mutlu ve memnun edecek gelişmeler yaşayacağına, etrafındaki insanlar yüzünden adının lekeleneceğine, zor zamanları geride bırakmaya, güzel günler görmeye rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Bir iş birliği, ortaklık ya da ilişki olayları farklı şekilde algılamanıza yardım edebilir.

Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak Allah’ın izni ile sorunların tamamen son bulacağına, rahata ve huzura kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak hayırla açılan yolların kısa zamanda kapanacağına, umutların biteceğine, fal sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine işaret eder.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına, rahatsızlık veren bir durumdan kurtulup kendisini çok iyi yerlere getirecek bazı çalışmalar gerçekleştireceğine alamet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele tutuşmak hayırlı insanlarla karşılaşıp, işlerinin de en hayırlı şekilde sonuçlanacağına, bir anda büyük bir borç batağının ortasına düşüleceğine inanılır.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el ele yürümek ters giden bir durumla karşılaşılacağına, hak yolunu bulacağına, dinde ve ahlakta güzelleşeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini tutmak tez zamanda duyulacak hayırlı bir habere, cesaretinin yerine geleceğine, bunun da başarılarının kalıcı olmasına vesile olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiğin kişinin elini görmek işlerin günden güne daha da kötüleşeceğine, rahatsızlık veren olaylarla karşılaşılacağına, emeklerinin heba olacağına işaret eder.

Kahve falında sevdiği kişinin elini tuttuğunu görmek üzüntü duyduğu birçok konuda istemeden de olsa zor zamanlar yaşanmasına sebep olacağına, tahmin etmediği bir yerden büyük bir zarar edeceğine işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir