AnaSayfa / Genel / Kahve falında el sıkıştığını görmek

Kahve falında el sıkıştığını görmek

Kahve falında el sıkıştığını görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, gereksiz ve fazladan harcama yapılaması nedeni ile yokluk çekileceğine bu sebeple de faturaların birikmesine ve ödenemez olacağına, sorunların kısa bir zaman içinde biteceğine ve mutlu olunacağına, sorunlu bir ilişkinin sona erdirileceğine, attığı her adım ile adından daha çok söz ettireceğine, yaşanan üzüntülerin son bulacağına, büyük bir ferahlık ve mutluluk yaşayacağı bir döneme gireceğine, önünün açılacağına, hayatının güzelleşeceğine delalettir.

Kahve falında el sıkıştığını gördüyseniz:

  • Baskı altında yanlış adımlar atabilirsiniz.

Kahve falında müdürle el sıkışmak dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, iş konusunda sürekli yardım edeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında elini sıkıştırmak düşmanlarını yenecek, rakiplerini de alt etmek için ihtiyacı olan maddi güce, inanca ve cesarete sahip olacağına, saygının hiç eksik olmayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında erkekle el sıkışmak söylenen kötü sözler yüzünden kardeşlerin arasının bozulacağına, Allah’ın yaşamayı kendisine istediğinden de fazla layık göreceğine işaret eder.

Kahve falında el sıkışmamak üzüleceğine, ağlayacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine alamet eder.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak hep onlara layık olmaya çalışacağına, daha kararlı bir kişi olunacağına işaret eder.

Kahve falında başbakan el sıkışmak ev alımı ile ilgili olarak gireceği bir işte kendisini kandırmaya çalışan bir kişi ile tartışmaya gireceğine, yanlış bir karar verileceğine, sorunların artmasına ve işlerin iyice kötüye gitmesine sebep olunacağına rivayet eder.

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek işlerinin baltalanacağına, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına işarettir.

Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak kurulacak bir ortaklık sayesinde iş sahibi olunacağına, sevinçli ve müjdeli haberler alınacağına, sıkıntılı geçen bir dönemin kısa süre içinde biteceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir