AnaSayfa / Genel / Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak kalkınacağına, kısmetinin açılacağına, dertlerinin biteceğine, aile bireyleri ile çok mutlu bir hayat yaşayacağına, çektiği sıkıntıların sonunda iyi günler göreceğine, dertlerine derman arayacağına, dedikoduya, rahatının, keyfinin ve huzurunun yerine geleceğine, amaçlarına nail olmayı başaramayacağına alamet eder.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • Kararsızlıklar veya belirsizlikler sorun yaratabilir.

Kahve falında tanıdık biriyle el sıkışmak kıskanan kişiler tarafından ortaya çıkarılan kötü sürprizleri kendi bilek gücü ile yeneceğine ve korkusuzca işinin başında duracağına, art niyetli ve kötü emelleri olan bir kişiyi alt etmeye yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak çok büyük bir mutluluk yaşayacağına, bu durum sayesinde iş hayatının da düzene gireceğine, daha kaliteli bir yaşam şekline sahip olmakla beraber, sosyal çevrede de güzel değişikliklerin olacağına yorulur.

Kahve falında eli sıkıca tutmak yazgısının güzelleşeceğine, uğranılan bir ihanetten ötürü kırgınlık yaşanan biri ile yolların ayrılacağına yorulmaktadır.

Kahve falında düşmanla el sıkışmak iş hayatında çok iyi projeler ortaya koyulması sayesinde dikkat çekileceğine ve sevilen bir kişi olunacağına, zor işlerin çok büyük bir kolaylık sayesinde çözüme kavuşacağına, büyük bir başarının elde edileceğine delalettir.

Kahve falında kızla el sıkışmak yüksek diploma alacağına, bir sebeple çok büyük sıkıntılar ve sorunlar yaşayacağına delalettir.

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak başına gelen üzücü bir olaydan etkilenip etrafındaki insanlara çok kırılacağına, ayrıca devlette önemli bir kademede görev alacağına işarettir.

Kahve falında ölmüş biriyle el sıkışmak maddi ve manevi açıdan çok büyük zarara uğrayacağına, zor bir işe girileceğine alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiğinle el sıkışmak zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, silkelenip üzerindeki ağırlığı atıp rahatlayacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir