AnaSayfa / Genel / Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, özellikle yarınını düşünmeden hareket etmesi sonucunda bir anda maddi sıkıntı yaşayacağına, iş alanında programsız çalışmanın ve planlara uymamanın neticesinde itibarın zedeleneceği durumlar içine girileceğine, uzun bir zaman boyunca tedavi göreceğine, borcunun kalmayacağına, karşılıklı olarak ayrılıkların yaşanacağına, kötü giden bir projenin başına geçirileceğine, kısmetinin kendinden yana olacağına, yüzünün güleceğine, tatlı yorgunluklar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak gördüyseniz:

  • İlginizi çeken konulara yönelebilirsiniz.

Kahve falında ünlü biriyle el sıkışmak kalp kırmaya, bir süre sorun yaşasa da daha sonra çok daha iyi bir şekilde ilerleme kaydedeceğine yorulmaktadır.

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek unvan sahibi olacağına, büyük kazançlar elde edileceğine, herkesin şaşırtılacağına rivayet eder.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, işlerini evlatlarına veya çok güvendiği insanlara emanet ederek dinlenmek isteyeceğine yorulur.

Kahve falında elini sıkı tutmak bir sebeple hiç istemediği halde büyük sıkıntılar yaşayacağı bazı durumlara düşeceğine, iş hayatında el attığı bütün işlerden başarısızlıkla çıkacağına tabir olunur.

Kahve falında bir erkekle el sıkışmak güvendiği insanların gerçek yüzlerini göreceğine ve içine kapanacağına, büyük bir ortaklığa gireceğine, sorunlarından kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında el sıkışmamak fal sahibinin hayal kırıklığı yaşayacağına, maddi zarara uğrayacağına, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşeceğine, çok zor bir durumun üstesinden geleceğine işaret etmektedir.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak işine gösterdiği özen ve hürmet sayesinde çok daha iyi yerlere geleceğine ve hayatta çok başarılı olacağına, mesleki anlamda geriye düşüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında eli sıkışmak hiç istemediği işlere gireceğine, çok hayırlı ve büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve ferahlığa kavuşacağına tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir