AnaSayfa / Genel / Kahve falında patronla el sıkışmak

Kahve falında patronla el sıkışmak

Kahve falında patronla el sıkışmak sevdiği kişilere yardım edeceğine, işyerine ve hanesine bolluk ve bereket geleceğine, iş hayatından tanışılan bir kişi ile yeni bir ilişkiye başlanacağına, darlığa düşeceğine, kıskanılacak işleri ve güçlü karakteri ile herkesi kıskandıracak bir hayata sahip olacağına, yüzünün hep güleceğine, kazancının ve rızkının hiç eksilmeyeceğine bilakis çoğalacağına, kısa sürede evlat sahibi olacağına, olaya tanık olan kişilerin üzülmesine sebep olunacağına delalettir.

Kahve falında patronla el sıkışmak gördüyseniz:

  • İletişime geçeceğiniz kişiler veya çıkacağınız seyahatler yararınıza sonuçlar doğurabilir.

Kahve falında patronla el sıkışmak kazanılan başarılar sayesinde iş dünyasında büyük bir prestije sahip olunacağına, yakın bir zaman içinde tanışılacak bir kişi ile dünyaevine girileceğine, mutluluktan, sağlıktan, huzur ve neşeden bolca nasipleneceğine rivayet eder.

Kahve falında elini sıkıştırmak birçok iş teklifi alınacağına, ummadığı yerlerden menfaat, umut beslediği ve medet umduğu yerlerden de zarar göreceğine rivayet eder.

Kahve falında müdürle el sıkışmak yetim sevindireceğine ve düşkün kimselerin elinden tutacağına, mesleğindeki engellerin ortadan kalkacağına yorulur.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak kendisini üzen ve kıran durumlardan kısmen de olsa kurtulacağına, çok daha rahatsız edici durumlara düşeceğine işaret eder.

Kahve falında ölü biriyle el sıkışmak zorluk çekilen bir dönemin geride kalacağına, doğru yoldan çıkıldığı an itibariyle düşmanlarda artış görüleceğine işaret eder.

Kahve falında başbakanla el sıkıştığını görmek maddi olarak zor zamanlar geçirileceğine, yokluk içine düşeceğine işarettir.

Kahve falında erkeklerle el sıkışmak insanlar tarafından çok sevilip sayılacağına ve böylece mutlu bir hayat süreceğine, yalnız kalınacağına alamet etmektedir.

Kahve falında sevdiği kişiyle el sıkışmak kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, yolculuktan döndükten sonra büyük ve çok kazançlı işler gerçekleştirileceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir