AnaSayfa / Genel / Kahve falında eli sıkıca tutmak

Kahve falında eli sıkıca tutmak

Kahve falında eli sıkıca tutmak verilen sözlerin yerine getirilememesinden ötürü güvenin sarsılacağına, hayatın başarılarla ve güzelliklerle geçeceğine, kazancın ve mutluluğun yerinde olacağına, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, çok üzüleceğine ve de bir süre toparlanamayacağına, üzülmesine dahi gerek olmayacağına, maddi kolaylığa ulaşacağına, evlilik yolunda ilerleyen bir ilişkinin biteceğine, kardeşler arasına kıskanç birisi tarafından nifak tohumu ekileceğine ve uzun süre toparlanılamayacağına, kazancının sağlam ve sabit olacağına, yardım isteyen bir kişiye elden geldiği kadar yardım edileceğine ve güzel haberler alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında eli sıkıca tutmak gördüyseniz:

  • Ufak tefek olumsuzluklar yaşanabilir.

Kahve falında eli sıkıca tutmak bir sebeple kısa süreli de olsa bir ayrılık yaşanacağına, sıkıntılarını büyük oranda atlatacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin elini sıkı sıkı tutmak ekonomik açıdan büyük bir başarı elde edileceğine, bu başarının rüzgârıyla yeni bir işe soyunulacağına, birçok dertle muhatap olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birinin elini sıkıca tutmak zararının büyük olacağına, iyiliklerden yüz çevirmeye işaret eder.

Kahve falında elini sıkı tutmak sevgililer arasında yaşanan tartışmaların çözüm bulacağına, maddi ve manevi çok büyük kazançlar elde edeceğine ve kazandığı şeyleri hem kendi işleri için hem sevdiklerine yardım etmek için kullanacağına yorulur.

Kahve falında ölüyle el sıkışmak yakın bir zamanda gireceği bir iş yüzünden elindeki paradan da olacağına, uykusuz ve halsiz düşeceğine işarettir.

Kahve falında yabancı erkekle el sıkışmak ailesi ve diğer yakınları ile koyu muhabbette olacağına, evine bakkaldan alınmış yiyecek maddeleri getirmesi umduğu bir işin gerçekleşeceğine işaret etmektedir.

Kahve falında sevdiğin kişiyle el sıkışmak hayatının en kötü anlarında bile mutlu olacağına, sorunların hızlı bir şekilde çözüme kavuşacağına ve sevdiği kişiler ile kâh eğlenerek kâh oynayarak işlerini gerçekleştireceğine, çok büyük işlere adın yazdıracağına ve aile hayatında ve sosyal hayatında amaçlarına uygun insanlar ile hareket edeceğine tabir olunur.

Kahve falında müdürle el sıkışmak endişelerin sona ereceğine, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, mallarının ve parasının üstüne ekleyeceğine, para hesabı yapmadan harcama yapmanın rahatlığına kavuşacağına alamet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir