AnaSayfa / Genel / Kahve falında vücuduna krem sürmek

Kahve falında vücuduna krem sürmek

Kahve falında vücuduna krem sürmek rızkının artacağına, çok büyük kısmetler elde edileceğine, endişelerinden, korkularından ve kuruntularından kurtulacağına, sağlık ve şifa bulacağına, aile içinde saadetinin artacağına, bütün eksiklerinin ve sıkıntılarının da giderileceğine, çok büyük sıkıntılar yaşayacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına, üzüleceğine, kısa süre içinde büyük zararlar edeceğine, hayal ettiği şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, mutlu olacağı mesajlar geleceğine ve hayatında dönüm noktası olabilecek güzel gelişmeler olacağına, eş, dost ya da akrabalardan biri ile birlikte kazançlı bir işe ortak olunacağına, çok büyük ve başarılı işlere imza atılacağına, çok büyük kazançlar elde edileceğine, yaptığı işte her zaman en iyisi olmak için çabalayacağına işarettir.

Kahve falında vücuduna krem sürmek gördüyseniz:

  • Yolunuza altın bir fırsat çıkabilir.

Kahve falında vücuduna krem sürmek özlemelerin son bulacağına, maddi açıdan çok kazanç getirecek ve yeni iş kapıları açacak bir döneme girileceğine, gönül bağı kurulmuş olan bir kişi ile evlilik yolunda bazı kararlar alınacağına tabir olunur.

Kahve falında vücuda krem sürmek işlerinin bir anda bozulacağına, eline geçen bütün fırsatları titiz davranmasına rağmen boşa harcayacağına yorulur.

Kahve falında kremi sürmek hayatınızdaki nankör bir kişinin varlığına ve bu kişinin sizi aldattığına, işlerin artacağına, gelirinde alım gücünün artmasını sağlayacak kadar yükselme meydana geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında göğsüne krem sürmek işlerinde büyük zararlara uğrayacağına, kendisini çok huzurlu hissedeceğine işarettir.

Kahve falında göze krem sürmek kısa süre içinde korkuların ve endişelerin sona ereceğine, çok rahat bir döneme gireceğine, fal sahibi eğer bekâr birisi ise yakın hayırlı bir kısmet ile evleneceğine ama evli birisi ise çok büyük bir mutluluk yaşayacağına delalet etmektedir.

Kahve falında güneş kremi sürmek sevilen kişiler ile güzel günler geçirileceğine, maddi açıdan çok doğru adımlar atılacağına, karamsar olacağına ve kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Kahve falında bebeğe krem sürmek sağlık sorunları ile dolu ve zor günler yaşayacağına, işlerine ve kazancına nazar değeceğine, geçim sıkıntısı yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında eline krem sürmek hayaline kavuşacağına ve muradına ereceğine, fal sahibinin elinin darlaşacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir