AnaSayfa / Genel / Kahve falında koluna ip bağlamak

Kahve falında koluna ip bağlamak

Kahve falında koluna ip bağlamak falı kapatan kişinin alacağı kararların kendisi için hayır getireceğine, söz dinlemeyen bir akraba tarafından sorunlu bir işin ortasına çekileceğine, fakirleşeceğine, sorun yaratan olayların yakında biteceğine, doğru kararların alınacağına, maddi açıdan büyük sıkıntılar çekilecek bir döneme girileceğine, maddi ve manevi olarak büyük zararlar edeceğine, uzun bir süreden beri güzel bir şekilde ilerleyen işlerin yakında çok kötü bir duruma düşeceğine ve çok daha büyük üzüntüler yaşayacağına, kendisine zarar vermek isteyen kişileri zarara uğratacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında koluna ip bağlamak gördüyseniz:

  • Ani ayrılıklar görülebilir, birisi yüzünden bir acı yaşayabilirsiniz.

Kahve falında koluna ip bağlamak yaptığı seçimlerin kendisi için çok isabetli ve doğru olacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların başgöstereceğine işaret etmektedir.

Kahve falında bacağa ip bağlamak kendi işinin başına geçip kendi patronu olacağına, zenginlik içinde uzun bir yaşam süreceğine işaret eder.

Kahve falında parmağına ip bağlamak gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, yakın bir arkadaşın desteğiyle çok istenen bir konuda önemli bir adım atılacağına ve düşmanların ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bazı kararlar verileceğine yorulur.

Kahve falında kırmızı ip bağlamak sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine işaret eder.

Kahve falında ayağına ip bağlamak sorunların ve sıkıntıların ortaya çıkacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayakkabı ipi bağlamak yeni bir karar alma sürecine girileceğine, ailesiyle birlik ve dayanışma içinde kalacağına yorulmaktadır.

Kahve falında birini iple bağlamak deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, dertlerinden ve sorunlarından kurtulacağına alamet etmektedir.

Kahve falında ayağa ip bağlamak çok yakınınızdaki birine fenalık edeceğinize, elindeki parayı doğru yatırımlarda kullanarak kısa zamanda ev ve araba alacağına yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir