AnaSayfa / Genel / Kahve falında kollarını bağlamak

Kahve falında kollarını bağlamak

Kahve falında kollarını bağlamak maddi ve manevi olarak büyük başarılar kazanılacağına, girdiği işlerde her zaman zarar edeceğine, iyi bir evlilik yapılıp daha da mutlu bir hayat sürdürüleceğine, atılacak adımlar sayesinde çok büyük başarılar ve kazançlar elde edeceğine, öz eleştiri yaparak, kendini değiştirmek ve geliştirmek için bazı adımlar atacağına, girilecek bir iş sayesinde çok büyük bir çevreye sahip olunacağına ve bu çevre içindeki bazı insanlardan iş hayatında büyük destek görüleceğine, büyük bir mutluluk ve sevinç dolu bir haber alacağına, hayırlı ve sevinçli haberler alacağına delalet eder.

Kahve falında kollarını bağlamak gördüyseniz:

  • Sinirlerinize daima hakim olun.

Kahve falında kollarını bağlamak yalanların, günahların ya da hatalı davranışların kişinin ayağına dolanacağına, hayatının planladığı gibi yürümeyeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el kol bağlamak ruhsal bir hastalık ile mücadele etmek zorunda kalacağına, keyfinin ve de sağlığının bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna ip bağlamak özür dileyerek bazı insanların gönüllerini almayı başaracağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kol bağlamak eğlenceli ve yemekli bir törene konuk olunacağına ve sempatik tavırlarla herkesin ilgisinin çekileceğine, yapılan hatalardan ötürü büyük bir kayba uğranacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bot bağlamak yaşam standartlarının ve kazancının artacağına, kendisini üzen şeylerin sona ereceğine inanılır.

Kahve falında ayakkabının ipini bağlamak çözümsüz bazı olayların yaşanacağına, aşk hayatında uzun zamandan beri kapalı olan kalbin açılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında öküzü bağlamak rahatının, keyfinin ve konforunun yerinde olacak bir hayat süreceğine, huzurlu günlerin biteceğine rivayet eder.

Kahve falında siyah kuşak bağlamak yapılacak olan birş seyahatinin iptal edileceğine, eğitim hayatında büyük atılımlar yapılacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir