AnaSayfa / Genel / Kahve falında kol bağlamak

Kahve falında kol bağlamak

Kahve falında kol bağlamak dürüst ve iyiliksever biri olarak yaşayacağına, azmiyle takdir topladığı gibi, yaşam biçimi ile de insanların övgüsünü kazanacağına, buna rağmen pek başarılı olunamayacağına, hayal edilenlere ulaşılamayacağına, şansının ve kısmetlerinin açılacağına, çok güzel günler görüleceğine, ailenin desteği ile sorunların kısa sürede hallolacağına, kendini ve günahsızlığını ispat edemeyecek noktalara geleceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında kol bağlamak gördüyseniz:

  • Sıkıntılarınızı dostlarınıza açmadığınız için kendinizi çaresiz durumda görebilirsiniz.

Kahve falında kol bağlamak üzücü olayların çok kısa zamanda unutulup yerini güzellikler ile geçen günlere bırakacağına, mutsuz olacağına ve sorunlu günler geçireceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el kol bağlamak işlerin hiç olmadığı kadar kötü olacağına, güç kaybedeceğine, borçlarının kendisini çok aşacağına tabir olunur.

Kahve falında koluna ip bağlamak içine düşeceği bazı sorunlardan ötürü bulunduğu mevkiden uzaklaştırılacağına, bu yüzden büyük bir üzüntü duyarak neredeyse insanlara küseceğine, kötü niyetli kişilerle pazarlığa oturulacağına, bütün emeklerin heba olacağına ve eğitimle ilgili olarak yapılan yatırımların zarar getireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında kollarını bağlamak bir sebeple sıkıntı çekeceğine, başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine tabir olunur.

Kahve falında ağaca çaput bağlamak ileride yaşanabilecek sağlık sorunları için çeşitli kontrollerden geçileceğine, sıkıntı veren olayların tatlıya bağlanacağına alamet etmektedir.

Kahve falında birini iple bağlamak insanlara her türlü yardımı yapacağına, rahat bir yaşama kavuşulacağına işarettir.

Kahve falında insan bağlamak borçlarının boyunu aşması nedeniyle alacaklarının kapısından ayrılmaz olacağına, aralarında herhangi bir sorunun başgöstermeyeceğine tabir olunur.

Kahve falında beyaz ip bağlamak içinde bulundukları zor durumları birlikte çözeceklerine, gereken ne varsa herkesin elinden geldiği kadar destek olacağına, hane içindeki huzurunun bozulacağına delalet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir