AnaSayfa / Genel / Kahve falında tahta kestiğini görmek

Kahve falında tahta kestiğini görmek

Kahve falında tahta kestiğini görmek yeni iş alımı konusunda sıkıntılar yaşayacağına, hastalıkların en kısa zamanda şifa bulacağına, eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, yeni başlangıçlar ve atılımlar yapılacağına, kendisini moral olarak daha iyi hissedeceğine, gün geçtikçe işini daha da büyüteceğine, yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, çok başarılı bir kişi iken zor günler geçireceğine işaret eder.

Kahve falında tahta kestiğini gördüyseniz:

  • Ertelemekte fayda var.

Kahve falında tahta kestiğini görmek başarısının yükseleceğine, çok sıkıntılı ve sorunlu zamanlar geçireceğine alamet eder.

Kahve falında tahta bavul görmek eşiyle arasında soruna sebep olacak davranışlarda bulunacağına, hata üstüne hata yaparak tüm şimşekleri üzerine çekeceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar göreceğine, stres ve sıkıntı gibi durumlarla sık sık karşı karşıya kalacağına yorulur.

Kahve falında okul tahtası görmek huzursuzluğundan ve karamsarlığından kurtulacağına, haneye nifak gireceğine yorulmaktadır.

Kahve falında tahta mandal görmek elinden gelen herşeyi yaparak işlerini daha iyi bir hale getireceğine, eline geçen olanaklardan da doğru ve yeterli şekilde yararlanamayarak sıkıntıya düşeceğine inanılır.

Kahve falında beyaz yazı tahtası görmek çalıştıkça da Allah’ın kendisine hep daha fazlasını nasip edeceğine, rakiplerin kendi kurdukları tuzaklara düşeceklerine, karanlıkların aydınlanacağına alamet eder.

Kahve falında tahta asansör görmek hem aşk hayatının hem de ticaret hayatının yolunda gideceğine, çeşitli tartışmalar ve münakaşalar yapılacağına işarettir.

Kahve falında yazı tahtası görmek kısa süre içinde büyük ses getirecek işler ile insanların dikkatini çekeceğine, elinden gelenleri ortaya koyarak zorluk çekmeden sorunlardan kurtulacağına, zor bir durumdan sevdiği kişilerin vereceği yüklü miktarda bir yardım sayesinde sorunlarını çözeceğine yorulur.

Kahve falında tahtadan ev görmek eline geçen paranın büyük bir kısmını kaybedeceğine, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına rivayet eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir