AnaSayfa / Genel / Kahve falında fener alayı görmek

Kahve falında fener alayı görmek

Kahve falında fener alayı görmek daha sonra bu kişinin karakteri ve baskısı altında ezildiğini farkedeceğine, deyim yerindeyse boğulacaksan büyük denizde boğulacaksın mantığından hareket edeceğine ve Allah’ın izni ve yardımıyla amacına ulaşarak istediğini alacağına, anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, canını sıkılacağına, rakipleri ile daha kolay rakip eder olacağına, aradığı her şeyi sevdiği insanda bulacağına, onunla daimi olacak bir mutluluk içinde olacağına, iyi geçineceğine, rahat bir hayata sahip olmaya tabir olunur.

Kahve falında fener alayı gördüyseniz:

  • Alışılmadık çevreler, farklı kültürlerden kişiler farklı bakış açıları kazanmanızı sağlayabilir.

Kahve falında fener alayı görmek ticaret sektörüne atılacağına, kafasını toparlayacağına delalet eder.

Kahve falında asker alayı görmek her daim temkinli olacağına ve hiç riske girmeyeceğine, aile hayatında ve iş hayatında çok büyük huzursuzlukların başgöstereceğine işaret eder.

Kahve falında askeri alay görmek çok büyük işlere girerek çok büyük kazançlar elde edeceğine, kötü sözler duyulacağına inanılır.

Kahve falında dügün alayı görmek borçların kısa süre içinde ödeneceğine, kazancın Allah yolunda yardıma muhtaç kişiler için kullanılacağına, olaylı günler geçireceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına işarettir.

Kahve falında düşmanla alay etmek stres ve sinirden ötürü uzun bir süre devam edecek bir hastalığa yakalanacağına ve bu sıkıntılara bir de aile kavgalarının ekleneceğine, dertlerin yükünden kurtulacağına yorulmaktadır.

Kahve falında arşı alayı görmek kısmetli bir kişi olunacağına, eğlenceli günler geçirileceğine, sıkıntılarının son bulacağına delalet eder.

Kahve falında biriyle alay etmek ancak aile büyüklerinden istenen yardımın karşılık bulması sayesinde bu durumun kısa süre içinde düzeltileceğine, hayatı boyunca hep başarılı olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında alay edilmek dertleri ve üzüntüleri göğüsleme kudretine ve gücüne sahip olacağına, uzun bir süreden beri çok istenen bir mevkiye terfi edileceğine alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir