AnaSayfa / Genel / Kahve falında fener yakmak

Kahve falında fener yakmak

Kahve falında fener yakmak atılıma geçeceğine, herkesin önünde olacağına, hayatında görmediği kadar büyük zararlara uğrayacağına, işlerinin günden güne açılacağına ve son zamanlarda yaşadığı kötü olayların düzeleceğine, yakın bir zaman içinde evlat sahibi olunacağına ve yardım isteyen bir kişiye yardım edileceğine, işi ile gündeme geleceğine, manevi olarak kalbin Allah aşkı ile dolacağına, aile bireyleri arasında bazı tartışmaların yaşanacağına, aynı oranda yetkilerinin genişleyeceğine, rızkının da çoğalacağına delalet eder.

Kahve falında fener yakmak gördüyseniz:

  • Hiçbir şeyin dikkatinizi bozmasına izin vermemelisiniz.

Kahve falında fener yakmak keyifli, eğlenceli ve heyecanlı günler yaşayacağına, inat edilmesi yüzünden çok önemli bir işin elden kaçırılacağına delalettir.

Kahve falında karanlıkta fener yakmak sevinçli haberlere, hayırlı günler yaşayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el feneri yakmak çevresine karşı her zaman temkinli davranacağına, sorunlu olaylar ile karşılaşacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fener görmek servet sahibi olacağına, işlerinin de istediği şekilde yürüyeceğine işaret eder.

Kahve falında fener balığı görmek huzursuzlukların sona ereceğine, hayır getirecek bir yola girileceğine, işlerin ve kazancın bir anda artacağına, kırılan kalbin onarılacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında fener ışığı görmek rahat ve huzurlu bir döneme girileceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına tabir olunur.

Kahve falında elinde fener görmek verilen emeklerin boşa gideceğine, sevdiği kişilere bu dönem içinde çok büyük yardımlarda bulunacağına delalet eder.

Kahve falında fenerbahçe görmek yükseleceğine, ilerleyeceğine alamet ederken aile içinde sözü geçen, sayılan ve sevilen kimse olacağına, yeni insanlarla tanışacağına yorulur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir