AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek çevresine karşı tepeden bakan, bilgiçlik taslayan ve aşağılayan tutumlar içinde bulunulacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına, sıkıntı yaşadığı bazı durumları yakında ortadan kaldıracağına, yapılan işte uğranıla zararların telafi edileceğine, çok büyük başarılar elde edileceğine, aile bireyleri ilgili olarak sevinçli bir haber alınacağına, herkesin üzerine düşen neyse yerine getireceğine, belki yeni bir eve sahip olunacağına, neşesinin ve keyfinin bozulmayacağına alamet eder.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Kendinize dur deyin.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek endişelerinin bitip yerini mutluluğun alacağına, ekmeğine leke süreceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek çok büyük bir acı duyacağına, girişilen çalışmaların maddi ve manevi açıdan zarar vereceğine tabir olunur.

Kahve falında el bileğini kesmek evli ise kızını veya oğlunu hayırlı bir kısmetle evlendireceğine, sahip olduklarını başkaları ile de paylaşması sonucunda her zaman daha da bereketli bir hayat süreceğine rivayet eder.

Kahve falında el bileği görmek güvendiği, sevdiği ve inandığı kişilerle karşı karşıya kalacağına, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına alamet eder.

Kahve falında el bileğinde yara görmek çok kötü zamanlar geçirip ruhsal olarak çok zor durumlara düşeceğine, ağız tadının ve keyfinin de bozulacağına delalettir.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek gönül sızılarının dineceğine, geçim sıkıntısına ve yokluğa düşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında el bileğinin koptuğunu görmek çalışıyor ise de yeni bir işe başlayacağına, yaptığı çalışmaların beklenenden daha fazla kazanç getireceğine, kıskanç birisini haneden uzaklaştıracağına alamet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir