AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek kendisini daha mutlu ve daha huzurlu hissedeceğine ve hayırlı bir beraberliğin önünü açacağına, maddi anlamda güzel bir gelir elde edileceğine, kısmetinin ve şansının sadece bir dönem için değil hayatının sonuna kadar açık olacağına, yaşadığı sıkıntılardan v sorunlardan en kısa zamanda kurtulacağına, kişinin büyük fabrikalarda beyaz gömlekliler arasında olacağına, çok zor zamanlar geçireceğine, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlara uğrayacağına, uzun bir süreden beri muzdarip olduğu hastalıktan kurtulacağına, kendisini önceki durumun daha iyi hissedeceğine, hiçbir zaman yüksek bir mevkiye gelemeyeceğine ve daima alt kadrolarda iş bulacağına tabir olunur.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini gördüyseniz:

  • Hala kafanızı kurcalayan birşeyler varsa onları eşiniz, sevgiliniz ya da yakın dostlarınızla tartışmalısınız.

Kahve falında ayak bileğinin şiştiğini görmek yaşama duyulan sevincin giderek azalmasına ve kişinin sorunlarını kafasına fazlaca takması nedeniyle yaptığı hiçbir şeyden zevk almayacağına, nankörlük, vefasızlık, hainlik ve hıyanetle karşılaşmayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek huzurlu ve lüks bir hayat yaşayacağına, kendisine uygun bazı projelere girerek uzun bir zaman boyunca kendisine yarar sağlayacak kişiler ile tanışacağına işaret eder.

Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, aile hayatında çok mutlu ve güzel şeyler ile karşılaşacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğinden vurulmak aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, yaptığı işte kazandığı paralarla başkalarına da faydalı  olacağına ve hem kendisini hem ailesini yeni bir şehre götürecek bir karar vereceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileği görmek uzun zamandan beri hayal edilen şeylere kavuşulacağına, büyük atılımlar yapılacağına ve rahat bir hayat geçirileceğine, aksine her şeyi daha da güç hale getireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinde altın bilezik görmek iş hayatındaki çalışmalarının yarıda kalacağına, muradına ereceğine ve onunla çok mutlu olacağına inanılır.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak büyük kazançlar elde edeceğine, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, ilkelerinden asla vazgeçmeyeceğine delalet eder.

Kahve falında ayak bileğini kesmek dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine, sorunların ve yaşanan sıkıntıların çok daha iyi bir şekilde sona erdirileceğine tabir olunur.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir