AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek işlerin yoluna gireceğine, dertlerin ve sıkıntıların sona ereceğine, anne baba duası alınacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, yolunun açık olacağına, başarılarının devamının geleceğine, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hane halkının çok büyük bir sevgi bağı ile birbirlerine bağlı olduklarına ve aralarına herhangi bir çıkar ilişkisinin giremeyeceğine, başına gelebilecek bütün kötü ve zarar verici olaylardan kendisini koruyacağına, rahatsızlık verici olaylardan uzak duracağına ve başına bela olabilecek şeylerden herhangi bir zarar görmeyeceğine, ancak yapılacak bir hata yüzünden işlerin tersine döneceğine, yokluk içine gireceğine, kötü düşünceli insanların hayattan uzaklaştırılacağına inanılır.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını gördüyseniz:

  • Özet olarak sinirlilik, zor anlamak, insanlarla anlaşamamak, yolculuklarda ufak aksilikler gibi şeylere açıksınız.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek rakiplerin işine gelecek bir konuda bazı sırları açıklayacağına, yapılan işlerin çok büyük bereket ve bolluk getireceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğinin kırıldığını görmek eline geçecek yüklü miktarda bir paraya, karşısına çıkan aksiliklere, zorluklara, sıkıntılara ve sorunlara göğüs gereceğine işarettir.

Kahve falında bileği kırılmak bundan sonrası için de tükenmeyecek bir bolluğa ve zenginliğe ulaşarak yaşamının sonuna kadar güzel yaşayacağına, sıkıntıların ve sorunların aşılmasında çok sevilen ve değer verilen kişilerin yardımlarının alınacağına delalettir.

Kahve falında el bileğinin koptuğunu görmek işlerinin gerileyeceğine, eşiyle arasında herhangi bir gizli saklı durumun kalmaması için her şeyi açık olarak konuşacağına alamet eder.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek parasal olarak büyük bir kazanç elde edileceğine, ruhunun ve bedenin iyileşeceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek mutsuz olacağına, maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına yorulur.

Kahve falında el bileğinde yara görmek iş hayatının tamamen bozulacağına, el attığı bütün işlerde çok büyük başarılar kazanacağına delalet eder.

Kahve falında el bileğini kesmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, uzun zamandan beri hayal edilen herşeye kavuşulacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir