AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek yaşanan hastalıklara şifa geleceğine ve küs insanların barışacağına, vefakar bir insan olunacağına, kötü kişilerden uzak durulacağına ve uzun zaman önce kırgınlık yaşanmış birisi ile aranın düzeltileceğine, büyük bir kazadan kıl payı kurtulmaya, geçmişte yapılan hataları telafi etmek için fırsat bulunacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, geçmişte yaşadığı bir olaydan ötürü hayatında kötü ve zor bir dönem geçireceğine, bekar kişiler için yıldırım nikahının söz konusu olacağına, çok iyi şeylere, başarı ve zafer kazanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Eski arkadaşlarınızla tekrar bağlantı kurabilir veya eski bir fikir ya da hedefinizi hatırlayabilirsiniz.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek acılarını dindireceğine, kendisine istediklerini getireceğine ve hoş sürprizler hazırlayacağına, zahmetli işlerin büyük kazanç sağlayacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek çok büyük ve sıkıntılı durumlar ile karşılaşacağına, deyim yerindeyse karanlık günlerin yakın bir zaman içinde aydınlanacağına, yeni bir işe girileceğine işaret eder.

Kahve falında bileğinin kesilmesini görmek kimseyle konuşmaz olacağına, doktordan doktora koşturacağına, eskiden olduğu gibi iyi haline gelebilmek için elinden gelen çabayı göstereceğine, bolluğun ve bereketin geleceğine yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek uzun zaman önce yaşanmış kötü bir olaydan ötürü ortaya çıkan zararların telafi edileceğine, sorunların günden güne daha zor bir duruma geleceğine, üzüntülerinden ve dertlerinden ötürü hasta olacağına yorulmaktadır.

Kahve falında el bileğinde yara görmek saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına, refah içinde yaşayacağına delalet eder.

Kahve falında el bileğini kesmek kazancın eskisine oranla daha da artacağına, yoksulluğa delalet eder.

Kahve falında el bileğinin koptuğunu görmek ister istemez zor bir duruma düşüleceğine, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek dürüst bir şekilde yaşayacağına, en çetin sorunlarıyla baş etme cesaretini göstereceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir