AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bileğinin koptuğunu görmek

Kahve falında el bileğinin koptuğunu görmek

Kahve falında el bileğinin koptuğunu görmek çok büyük paralar kazanacağına, parasını ve malını kaybedeceğine, çok büyük maddi zararlara uğrayacağına, sürekli, yakınında tuttuğu ve çok güvendiği kişilerden birinden ihanet göreceğine, tükettiği nefes ve para ile kalacağına bu nedenle de hayal kırıklığı yaşayıp, üzüleceğine, elden arka arkaya paralar çıkacağına, daha sonra da bunu nasıl yaptığına inanamayacak duruma gelerek kendisini tenkit edeceğine, kişinin uzun süre etkisinde kalacağı ve kafasından atamayacağı durumlarla karşı karşıya kalacağına, dünyanın nimetlerinden de daha fazla faydalanabileceğine delalettir.

Kahve falında el bileğinin koptuğunu gördüyseniz:

  • Daha sonra yaşayabileceğiniz büyük sorunların habercisi olabilir.

Kahve falında el bileğinin koptuğunu görmek işlerde istediği verimi ve bereketi yakalayamayacağına, çok kısmetsiz ve şanssız bir dönem geçireceğine, bol kazançlı bir iş hayatına sahip olunacağına alamet eder.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek anne baba dualarının birçok engeli ortadan kaldıracağına ve büyük bir rahatlığa erileceğine, gereksiz bir sebeple bozulan işlerin düzene sokulacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el bileği görmek daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına, tüm tersliklerin arka arkaya geleceğine, bir sebeple işsiz kalınacağına yorulur.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek yaşadığı sorunların kısa zamanda ortadan kalkacağına, sıkıntıların içinden rahat bir nefes alınacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el bileğinde yara görmek makam, söz ve yetki sahibi olacağına, ticarette büyük atılımlar yapacağına ve geleceğini sağlam temeller üzerine kurma fırsatı elde edeceğine, çok büyük hayalleri olduğuna, bu hayalleri gerçekleştirmek için çok büyük çaba göstereceğine, bu sayede sorunlarından kurtulacağına delalettir.

Kahve falında el bileğini kesmek sıkıntıların ve zorlukların hayırlı bir hale geleceğine, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına, kendi eliyle ortaya koyduğu projelerde büyük kazanç elde edeceğine, sorunlu bir durumla karşılaşacağına rivayet eder.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek hiçbir şeyin eksikliğini hissetmeyeceği gibi her şeyin en çoğuna ve en kalitelisine sahip olacağına, bedenen ve ruhen dinleneceğine, yeni çalışmalar ve yeni fikirlerle döneceğine, bu sayede daha çok kazanç elde edeceğine ve bu kazançla istediği diğer şeylere sahip olacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğini görmek gözünün de gönlünün de doyacağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına işarettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir