AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bileğinde yara görmek

Kahve falında el bileğinde yara görmek

Kahve falında el bileğinde yara görmek sağlık ve şifa bulacağına, işlerin yakın zamanda bozulacağına, eksik bulduğu yönlerini geliştireceğine, dar gelirli olanların rahatlayacaklarına ve ellerine geçecek paranın bereketli olacağına, problem yaratan kişi ya da elemanın ne olduğunun bulunması için bazı araştırmalar yapılacağına, makama ve rızka sahip olacağına, işlerinin düzene gireceğine, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, kendisini çok daha iyi hissedeceğine delalettir.

Kahve falında el bileğinde yara gördüyseniz:

  • Özel yaşamınızı geliştirmenize yardım edebilecek değişiklikler yapabilirsiniz.

Kahve falında el bileğinde yara görmek çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına, bir sebeple çok üzüntülü zamanlar geçireceğine işaret eder.

Kahve falında ayak bileğinde yara görmek hiçbir eksiğinin olmayacağına, iş konusunda da beklentilerin gerçekleşmeyeceğine rivayet eder.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak yoksulluktan sonra zengin olmaya, bebek sahibi olunacağına rivayet etmektedir.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek dualarının ve dileklerinin gerçekleşeceğine, kariyer planının altüst olacağına, anne babası ile ilgili kötü ve üzücü haberler alacağına ve uzun zamandan beri beklediği şeylerin gerçekleşmeyeceğine işarettir.

Kahve falında el bileğinin koptuğunu görmek bunalımlı günler geçirileceğine ve üzüntü ve stres yüzünden hasta olunacağına, üzüntüsüne ve sıkıntısına ortak olacağına rivayet eder.

Kahve falında el bileğini kesmek ruhuna ilaç gibi gelecek ve onu iyileştirecek kadar hayırlı gelişmeler yaşayacağına, tam yerinde verilecek kararlarla çalışmaların sürpriz başarılar getireceğine ve yeni iş kollarına adım atılacağına alamet eder.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek sorunlarından kurtulacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, endişe duyduğu olaylardan ve durumlardan bu sayede feraha çıkacağına delalet eder.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek kırgınlıkların biteceğine, isyan edeceğine rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir