AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bileğini kesmek

Kahve falında el bileğini kesmek

Kahve falında el bileğini kesmek ikinci bir şans vereceğine fakat sorunun tekrarlaması halinde bu insanları hayatından çıkaracağına, işinin, gücünün ve şansının yaver gideceğine, sıkıntılarının kısa zaman içinde hayırlı bir şekilde sona ereceğine, uzun zamandan beri ters giden işlerinin kısa sürede eline geçen fırsatları iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde çok güzel gelişmeler yaşayacağına, kişinin bereketli bir döneme girerek, refah içinde yaşayacağına, işlerinin hal yoluna gireceğine, kazancının çoğalacağına, atılan adımların sevilen kişilere de katkı sağlayacağına, hırpalanacağına, kardeşlerin sorunlu giden işlerinin çözüme kavuşacağına rivayet eder.

Kahve falında el bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Evinizi, ailenizi veya ilişkilerinizi ilgilendiren konularda esnek olabilirseniz kazanacaksınız.

Kahve falında el bileğini kesmek fal sahibinin bu sayede ağız tadı içinde bir hayat geçireceğine, çok büyük ve başarılı çalışmalar gerçekleştireceğine inanılır.

Kahve falında bileğini kesmek rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, yalanı sürdürmeye ve ortalığı karıştırmaya çalışan bazı kişilere hadlerinin bildirileceğine, tüm sorunların çözüme kavuşması sayesinde derin bir nefes alacağına tabir olunur.

Kahve falında birinin bileğini kesmek yıllardır yapılan bir mesleğin bırakılacağına, bu meslek yerine hobi olarak yapılan bir çalışmanın meslek olarak seçileceğine, işlerin ters gideceğine ve çok büyük sorunlar yaşanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek kazandığı paraların işine ve hanesine büyük miktarda bolluk ve bereket getireceğine, büyük başarılar kazanacağına, istediği herşeye kavuşacağına, bazen işlerinde bozulma olmasına rağmen genelde işlerinin iyi olduğuna ve çok büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine inanılır.

Kahve falında kendi bileğini kesmek çıkılan yolda Allah’ın izni ile ferahlığa kavuşulacağına, hem hayatının kurtulacağına işaret eder.

Kahve falında ayak bileğini kesmek bir sebeple sorunlarla direkt muhatap olmak zorunda kalınacağına, iş dünyasındaki yerin zaman içinde kaybedileceğine, herkes tarafından saygı göreceğine delalet etmektedir.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek işle ilgili planlarının sekteye uğrayacağına, manevi olarak haz alacağı kadar zafer kazanacağına işaret eder.

Kahve falında sol bileğini kesmek toplumdaki yerinin, mesleğindeki statüsünün de artacağına, bir sebeple bu durumlarla ilgili olarak daha sakin davranması gerektiğine, yakın zamanda tüm sorunlarından kurtulacağına, yüzünün güleceğine inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir