AnaSayfa / Genel / Kahve falında el bileği görmek

Kahve falında el bileği görmek

Kahve falında el bileği görmek yakın zaman içinde sergilenen davranışlar sayesinde çok daha iyi ve düzgün bir hayat sürüleceğine, kısa süre içinde hiç olmadığı kadar rahat edeceğine, zarar edilen bir dönemin biteceğine, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına, sıkıntı yaşasa da kimseye belli etmeyeceğine, dikilen fidanların yakın zamanda meyve vermeye başlayacağına, elinin bollaşacağına, kazancının artacağına ve hayatına keyif geleceğine, işinde çok ilerleyeceğine, sorunların ve sıkıntıların bu sayede sona ereceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına, azimli ve kararlı duruşundan taviz vermeyeceğine, işlerinde engellenemeyecek ve önüne geçilemeyecek bir yükselişe geçeceğine, malının, parasının ve canın güvende olacağına alamet eder.

Kahve falında el bileği gördüyseniz:

  • Olaylar yatıştıktan sonra, ne yönlü bir tavır alacağınızı belirleyebilirsiniz.

Kahve falında el bileğinin kırıldığını görmek hem de inancını tazeleyerek pek çok cami, medrese ve tarihi mekanları gezerek, maneviyatını daha ön planda tutacağına, şanssızlığa rast geleceğine ve kısmetsizlik içinde kalacağına alamet eder.

Kahve falında el bileğinin koptuğunu görmek zor bir durumun üstesinden gelineceğine, evlilik yolunda büyük bir adım atılacağına, fal sahibinin bu sayede rahat ve derin bir nefes alacağına inanılır.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, karşılaşılan kötü bir durum karşısında moral ve motivasyon sağlayacağına, ancak daha sonra bazı sorunlar yaşayacağına, bu sorunların eş, dost ya da akrabalardan birinin vereceği destek sayesinde çözüleceğine alamet etmektedir.

Kahve falında el bileğinin şiştiğini görmek kısa süre önce tanışılmış olan hayırlı bir kişi ile dünyaevine girileceğine, kazanılan paranın makbul ve mukaddes amaçlar için harcanacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el bileğini kesmek lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, sorunların çabucak atlatılacağına işarettir.

Kahve falında el bileği görmek hayatını stresten uzakta geçireceğine, kardeşler arasında kısa süre önce yaşanan tartışmaların bitirileceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el bileğinde yara görmek insanlığıyla herkese örnek olacağına, gerçekleştirilecek projeler sayesinde yeni ve daha rahat bir hayata kavuşacağına delalettir.

Kahve falında bileği taşı görmek büyük problemleri ortadan kaldırdıktan sonra çok rahat edeceğine ve mutlu olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine işaret etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir