AnaSayfa / Genel / Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek elde bulunan mal mülkün bir kısmını beraberinde götürecek bir işe girileceğine, yaşamının ve işlerinin düzene gireceğine, daha keyifli hale geleceğine ve nasibinin de artacağına, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapacağına, çalışmaları kötüleyeceğine, ortaya konulan bir çalışmaya zarar vereceğine, ihanet edeceğine ve aile hayatında tartışmalara neden olacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, sıkıntı veren bir tanıdığından veya arkadaşından uzaklaşacağına, kendisine büyük bir zarar verecek bir adım atacağına, iş dünyasındaki yerin kaybedileceğine delalettir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini gördüyseniz:

  • Daha fazla seyahat edebilir, yabancı ülkeleri tanıyabilir, üniversiteye başlayabilir, bitirebilir veya farklı alanlarda eğitimler alabilirsiniz.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek kazancının hiçbir şekilde daha azalmayacağına, makbul olan şeylere işaret etmektedir.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek şansının ve kısmetinin de hep kendisinden yana gideceğine, talihinizin artacağına işaret eder.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek eğlenceli ortamlara gireceğine, elinin bolluğa kavuşacağına bu sayede çektiği zahmetin biteceğine inanılır.

Kahve falında bileğinin kesilmesini görmek bir sebeple eşi ile arasının açılacağına, zararın bir türlü telafi edilemeyeceğine inanılır.

Kahve falında ayak bileğinde bilezik görmek arzu ve emellerin kişinin istediği yönde gerçek olacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza tabir olunur.

Kahve falında ayak bileğinde kıl görmek iç açıcı sözlere, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine alamet eder.

Kahve falında ayak bileğinden yaralanmak iş konusunda çok büyük hatalar yapılacağına, sağlık sorunlarının ortaya çıkacağına, uzun zamandan beri tanış olunan birinden darbe yeneceğine, eline geçen fırsatları değerlendirerek çok güzel işler gerçekleştireceğine ve çok istediği bir hayalini gerçekleştirmek için bazı girişimlerde bulunacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinden iğne vurulmak isyan edeceğine, uzun süreden beri ödenen bir borcun gelecek bir toplu para ile ödeneceğine yorulmaktadır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir