AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğinin kesilmesini görmek

Kahve falında bileğinin kesilmesini görmek

Kahve falında bileğinin kesilmesini görmek aile içinde de mutluluğunun ve huzurunun artmasına vesile olacağına, elinde bulunan imkânlar ile çok sıkıntı yaşayacağına, bu yüzden çok zor günler geçireceğine, yeni malların alınacağına, kişinin birikim yapabilecek oranda kar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına, aksiliklerin sebep olduğu bir yanlış anlaşılmanın düzeltileceğine ve mutlu olunacağına, sevilen kişiler ile daha önce yapılmamış bir işe girileceğine, girişilen tüm işlerde başarı üstüne başarı kazanılacağına, emeklerinin kendisine mutluluk getireceğine, bilgi ve becerileri ile yanında çalışan kimselere ışık tutacağına, onlara sanat öğreteceğine rivayet eder.

Kahve falında bileğinin kesilmesini gördüyseniz:

  • Evinizi veya özel yaşamınızı ilgilendiren değişiklikler yapmak isteyebilirsiniz.

Kahve falında el bileğinin kesildiğini görmek hayal kırıklığı ile karşılaşılacağına, amaçların gerçekleştirilemeyeceğine, yakın bir zamanda çok ses getirecek bir işe gireceğine alamet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğinin kesildiğini görmek sıkıntılarını bu şekilde üzerinden atacağına, büyük ferahlık yaşayacağına, toparladığı özgüveni sayesinde çok rahat bir şekilde yeni çalışmalar ve projeler gerçekleştireceğine, maddi ve manevi olarak uğradığı zararların telafi edileceğine delalet eder.

Kahve falında bileğinin kesilmesini görmek hiçbir zaman darlık ve yokluk çekmeyeceğine, büyük işlere imza atacağına, uzun ömürlü bir kişi olunacağına tabir olunur.

Kahve falında kol bileğinin kesildiğini görmek çok büyük bir gayretle çok büyük kazanç sağlayacak duruma geleceğine, çok büyük üzüntü ve stres yaşasa bile yaptığı işte çok büyük başarı kazanacağına, mutluluk verici haberlerin alınacağına ve kişilerin yaşamına güzelliklerin geleceğine delalet eder.

Kahve falında bileğinden bıçaklanmak sorunlarından kısa süre içinde kurtulacağına, yeni ve daha güzel bir hayata sahip olacağına, düzenli bir işe kavuşulacağına, dertlerin bir anda sona ereceğine, ödemekte güçlük çekilen borçların kapatılacağına delalet etmektedir.

Kahve falında bileğinden tutmak çok hayırlı kişiler ile tanışıp mutlu ve huzurlu günler geçireceğine, her geçen gün daha iyi gelişmeler yaşayacağına, birçok kişinin yapması gereken işin altında kalınacağına inanılır.

Kahve falında bileğinin koptuğunu görmek borca batacağına, başka kişilerin zor diye ellerini sürmedikleri işlerin çok kolay bir şekilde yapılacağına tabir olunur.

Kahve falında başkasının bileğini kestiğini görmek sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, eline geçen fırsatları bu sayede çok hayırlı işler için kullanacağına, hayat içinde istediği ve hayalini kurduğu herşeye kavuşacağına ve daha önce birçok kez girmek istediği bir işe şartların uygun bir hale gelmesi ile çok zahmet çekmeden gireceğine delalettir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir