AnaSayfa / Genel / Kahve falında sol bileğini kesmek

Kahve falında sol bileğini kesmek

Kahve falında sol bileğini kesmek hem zenginlik hem de makam sahibi kimse durumuna geleceğine buna rağmen geldiği yeri unutmayacağına, moralini bozan düşünceleri kafasından uzaklaştıracağına, eline geçen fırsatları çok iyi ve hayırlı bir şekilde değerlendireceğine, kaçırılan bir fırsatın farklı bir teklif olarak tekrar yakalanacağına, çok büyük ve sağlam dostluklar sayesinde hiçbir zaman sırtın yere gelmeyeceğine, huzurlu ve mutlu bir hayat süreceğine, işine ve ailesine dört elle sarılacağına, kırgınlıkların ve küskünlüklerin sona ereceğine, iş yerinde en gözde personel ya da memur olacağına tabir olunur.

Kahve falında sol bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Size sunacak şeyleri olan kişilerle tanışmanızı sağlayacak aktivitelere katılabilirsiniz.

Kahve falında sol bileğini kesmek gözünü en yukarılara dikeceğine, ömrü boyunca rahat bir hayat süreceğine işaret etmektedir.

Kahve falında el bileğini kesmek elde bulunan imkânların çok hayırlı ve kazançlı bir şekilde değerlendirileceğine, ailesindeki huzurun bozulacağına tabir olunur.

Kahve falında bileği kesmek edilen duaların tutacağına, elinin sıkışacağına ve yokluk içinde kötü günler geçireceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında birinin bileğini kesmek büyük bir boşluğa düşeceğine, hayattan elini eteğini çekeceğine ve mutsuz olacağına yorulur.

Kahve falında kendi bileğini kesmek hem maddi olarak hem de manevi olarak layık olduklarına kavuşacağına, yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, aile bireylerinin de çok sevineceğine yorulur.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek sıkıntılarından, hastalıklarından, dertlerinden, kötü düşüncelerinden, kendini mutsuz, huzursuz ve tedirgin eden her türlü duygusundan kurtulacağına, kafasının rahatlayacağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, ancak daha sonra ortaya çıkan dini duygulara cevap vereceğine rivayet etmektedir.

Kahve falında ayak bileğini kesmek maddi olarak çok kötü bir durumda olduğu bir dönemi kapatacağına, eski işinden daha çok kazanç elde edeceğine alamet eder.

Kahve falında bileğini kesmek çok hayırlı ve başarılı çalışmalara imza atacağına, eline geçen büyük fırsatları çok doğru ve başarılı bir şekilde kullanarak hayırlı bir yola gireceğine ve bu yolda kendisini çok rahat ve mutlu bir hayata taşıyacak zenginliğe kavuşacağına rivayet etmektedir.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir