AnaSayfa / Genel / Kahve falında bileğini kesmek

Kahve falında bileğini kesmek

Kahve falında bileğini kesmek aile huzurunuzun bozulacağına, kişinin kendisi ve ailesi ile hiçbir şekilde maddi açıdan dara düşmeyeceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, işlerinin kendisini çok mutlu edecek şekilde iyiye gideceğine, yaptığı bazı hayatlardan ötürü kendisini çok zor zamanlar içinde bulacağına, azimle ve sabırla çalışarak işlerini çok iyi bir düzeye taşıyacağına ve hayırlı kazançlar elde ederek çok iyi bir kariyer edineceğine, en yakın zamanda çok iyi haberler alacağına, hayatını stresten uzakta geçireceğine, son zamanlarda insanlar ile arasının açılacağına inanılır.

Kahve falında bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Diğer kişilerin sizin için neler yapabileceğini tam olarak anladığınızdan emin olmalısınız.

Kahve falında birinin bileğini kesmek çok büyük kazançlar ve başarılar elde edileceğine, büyük bir makama geleceğine işaret eder.

Kahve falında bileğini kesmek kısmetlerinin açılacağına, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine rivayet eder.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek maddi ve manevi olarak büyük gelişmeler yaşanacağına, işlerini çok iyi yerlere getireceğine delalet eder.

Kahve falında bileği kesmek onları hayatından ve kendisinden uzaklaştırmayı başaracağına, üzüleceğine, mutsuz ve hasta olacağına işaret etmektedir.

Kahve falında el bileğini kesmek özellikle bir sorun karşısında elinden çok şey gelmesine rağmen oralı olmayan bazı arkadaşlarıyla ilişkisini keseceğine, bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına yorulmaktadır.

Kahve falında ayak bileğini kesmek yapılan bir işten bol kazanç elde edileceğine, hayırlı, anlayışlı ve iyi kalpli bir kısmetle dünya evine girileceğine, hayırlı bir evlat sahibi olunacağına, dinç kalacağına, dinamik olacağına ve hayatının da uzun süreceğine rivayet eder.

Kahve falında sol bileğini kesmek rahatlayacağına, iş hayatında çok iyi yerlere gelineceğine, üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına işaret eder.

Kahve falında kendi bileğini kesmek kazancın günden güne düşeceğine, uzun zamandan beri aksayan işlerin kısa süre içinde düzeleceğine işaret eder.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir