AnaSayfa / Genel / Kahve falında bıçakla bileğini kesmek

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek darlığa düşeceğine, maddi durumun düzeltileceğine ve askıda tutulan işlerin başarıyla nihayete vardırılacağına, musibetlerden, sıkıntılardan, zorluklardan ve sorunlardan kurtulup rahata erileceğine, zarar edilen işlerin kısa zaman içinde çözüme kavuşacağına, kötü günlerini atlatmayı başaracağına, nefsine uyacağına, sorunların tez zamanda çözüm bulacağına, fırtınalı bir havanın sakinleşeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntılı bir dönem geçireceğine, çok mutlu olacağına, sevineceğine alamet eder.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek gördüyseniz:

  • Gergin ortamların yaratacağı stres yüzünden ruhsal hayatınız oldukça dalgalanacak.

Kahve falında bıçakla bileğini kesmek yaşanan kırgınlıkların sona ereceğine, hep dua edeceğine delalet eder.

Kahve falında bileğinden bıçaklanmak işle ve güçle arası iyi olmayan birinin yola getirileceğine ve aile ile ilişkilerin daha iyi bir hal alacağına, hafifleyeceğine, rahatlayacağına inanılır.

Kahve falında bileğini kesmek gün yüzü görmeyeceğine, kazancın istenen seviyeye çıkartılacağına, bozulan bir arkadaşlığın tekrar kurulacağına ve sıkıntıların biteceğine işaret etmektedir.

Kahve falında başkasının bileğini kesmek dünya nimetlerinden ve mallarından yana hiçbir şeyde gözünün kalmayacağına, elinin bolluk ve bereket içinde olacağına, hayallerinde kurduğu hayatın kendisine Allah tarafından nasip edileceğine, üzüldüğü konuların yakın bir zamanda düzeleceğine delalet etmektedir.

Kahve falında el bileğini kesmek iş hayatında ve akrabaları arasında saygınlığının artacağına, ilk başlarda iyi kazanmasa da, zamanla daha çok para elde edeceğine inanılır.

Kahve falında birinin bileğini kesmek galibiyetin bu iki faktör sayesinde gerçekleşeceğine ve falı kapatan kişinin bunu tecrübe edeceği bir olay yaşayarak, bundan sonra hep başarılı işler yapacağına, iş hayatında çok güzel işler yapacağına işaret etmektedir.

Kahve falında ayak bileğini kesmek kazancın her daim artacağına, ona ön ayak olacak kişilerin karşısına çıkacağına delalettir.

Kahve falında bileği kesmek üzüntülerin, dertlerin ve endişelerin sona ereceğine, elindeki kazancı ya da zenginilği iş için kullanacağına inanılır.

Paylaş, kısmetin çoğalsın

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir